Descriere
Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia, planet score A, lapte vegetal
Gramaj: 200 ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest lapte vegetal de migdale vegan, fara lactoza combina subtilitatea vaniliei cu dulceata migdalelor degresate si siropul de agave rezultatul fiind o alternativa vegetala nutritiva ideala si gurmanda sursa de calciu. Format mini usor de luat la servici, scoala sau in calatorie.
O bautura perfecta in orice moment al zilei.
Ingrediente: Apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania, obtinute din 8% migdale), sirop de agave* 3%, vanilie* 1,1%, agent de ingrosare: faina de seminte de roscove*.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.