În stoc

Turte crocante multicereale – fara gluten150g

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate.
Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Marcă

Le pain des fleurs

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsTurte crocante multicereale - fara gluten150g removeQuinoa rosie 500g removeFaina de mei - fara gluten 500g removeAmestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g removeFaina de orez semiintegral - fara gluten 500g removeBiscuiti fara gluten cu nuca de cocos 120g remove
Imagine
SKU338038006853933803800000033380380054921338038005778633803800498113380380090172
Rating
Preț
Stoc

24 în stoc

5 în stoc

14 în stoc

2 în stoc

43 în stoc

6 în stoc

Disponibil24 în stoc5 în stoc14 în stoc2 în stoc43 în stoc6 în stoc
Adaugă în coș

DescriereSursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute

Faina de mei certificata fara gluten pentru patiserie si paine fara gluten

Amestec gata preparat pentru o paine bio fara gluten de 900g, certificat garantat fara gluten

Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.

Biscuiti bio cu nuca de cocos, fara ulei de palmier, produs garantat fara gluten.

ContentCaracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de mei*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez alb*, amidon din cartof*, faina de mei*(21%), faina de castane*, seminte* (10%) (in*, canepa*), Mix Gom* (psilium alb*, guma de salcam*), sare marina
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900g
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG FR -011-027
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de orez semiintegrala* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: este o faina mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa ... ) Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara ulei de palmier.
Gramaj: 120g
Descriere produs: crocanti, fondanti, produs garantat fara gluten cu gust specific de nuca de cocos. Veritabila sursa de fibre, produs fara ulei de palmier. Produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Fara ulei de palmier si certificati fara gluten, aceste 12 fursecuri sunt ambalate cate 3 fiind o gustare gourmet pentru orice moment al zilei.
Ingrediente: faina de orez semiintegral*, amidon din cartofi * , zahar alb din trestie*, margarina (unt de shea*, ulei de floarea soarelui *, apa, sare, suc de lamaie concentrat*), fulgi de nuca de cocos* 14,5%, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar* , emulgator: lecitina din floarea-soarelui
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Garantat fara gluten. Poate contine urme de oua, lapte si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-189
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.20.60.60.60.60.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g