În stoc

Bautura vegetala de migdale cu ciocolata 200ml

Sursa de calciu, acest minilapte de migdale cu ciocolata bio(20cl), imbogatit cu alge, fara gluten, soia sau lactoza este o bautura perfecta oricand.

Descriere

Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia
Gramaj: 200 ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest Lapte de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave.
Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu.
Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica !
O bautura perfecta in orice moment al zilei.
Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul recomandat mediu de Calciu 94 kcal (410kj).
Ingrediente: Apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania), ciocolata* pudra 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, extract de vanilie*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: faina de seminte de roscove, extract de vanilie.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Marcă

La Mandorle

Produsele La Mandorle sunt: certificate bio Ecocert, vegane, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara soia. Varietate Lapte praf instant vegetal: din migdale sau cu Omega 3, cocos, castane, ciocolata sau orez Varietate Lapte vegetal organic lichid : variante simple sau cu ciocolata, vanilie, cocos, ceai matcha.

Informații suplimentare

Grasimi

2,6g din care 0,27g acizi grasi nesaturati

Carbohidrati

4,2g din care zaharuri 3,52g

Proteine

1,7g

Fibre

0,9g

Sare

0,006g

Calciu

160mg la 100ml reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult

Valoare energetica la 100g

49kcal sau 205kj

Quick Comparison

SettingsBautura vegetala de migdale cu ciocolata 200ml removeFusilli cu hrisca fara gluten 500g removePaine cu 3 cereale feliata - fara gluten 375g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten, sare, zahar 150g removeTurte crocante cu quinoa - fara gluten 150g removeBautura vegetala de migdale fara zahar 1L remove
Imagine
SKU376003072512633803800719423380380049736338038004694033803800235213760030725119
Rating
Preț
Stoc

46 în stoc

20 în stoc

9 în stoc

505 în stoc

90 în stoc

75 în stoc

Disponibil46 în stoc20 în stoc9 în stoc505 în stoc90 în stoc75 în stoc
Adaugă în coș

DescriereSursa de calciu, acest minilapte de migdale cu ciocolata bio(20cl), imbogatit cu alge, fara gluten, soia sau lactoza este o bautura perfecta oricand.Paste bio de tip fusilli 100% din hrisca bio, garantat fara gluten.

Paine fara gluten din cereale integrale perfect adaptata pentru consumul cotidian.

Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher. Nutriscore ASursa de fibre, fier si proteine, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Nutriscore A

Lapte vegetal bio vegan - cea mai buna alternativa fara lactoza, gluten, soia sau zahar adaugat.

ContentCaracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia Gramaj: 200 ml Producator: La Mandorle Descriere produs: acest Lapte de migdale cu ciocolata combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave. Algele Lithothamne imbogatesc acest preparat prin continutul ridicat de calciu. Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural fara lapte si gluten, acesta este o alternativa vegetala unica ! O bautura perfecta in orice moment al zilei. Acest lapte de 200 ml furnizeaza 40% din consumul recomandat mediu de Calciu 94 kcal (410kj). Ingrediente: Apa de izvor, migdale* partial degresate 5% (Sicilia sau Spania), ciocolata* pudra 4% (32% cacao*), sirop de agave* 1%, extract de vanilie*, Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: faina de seminte de roscove, extract de vanilie. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica ** alga bogata in mod natural in Calciu Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Produs: Franta Certificator: FR-BIO-01 De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: paste bio de tip fusilli 100% din hrisca, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina hrisca* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 9 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere Origine: Agricultura UE Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: DE-OKO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 375g
Descriere produs: un produs garantat fara gluten care inlocuieste painea clasica. Prezenta celor 3 cereale ofera un bun aport nutritional si o savoare deosebita. Ambalajul dublu garanteaza maximum de prospetime
Ingrediente: cereale integrale* 55% (orez macinat*, boabe de mei*, gris de porumb*), apa, faina de lupin*, faina de orez alb*, agent de ingrosare guma de guar*, sare, drojdie*
*ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Utilizare: inlocuieste painea clasica putand fi folosita ca atare sau prajita usor
Alergeni: garantat fara gluten. Contine lupin; poate contine urme de fructe oleaginoase
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Origine: Agricultura UE / non UE
Fabricatie: Germania
Certificare: DE-OKO-001
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Scor nutritional Nutriscore A. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, Garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-055 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, vegan, garanta fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de quinoa care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut ridicat de fier, proteine si fibre ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu. Scor nutritional A Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahar integral din trestie (<2%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare fara gluten: AFDIAG FR-011-056, Nutriscore A, Certificare Bio: FR-BIO-01 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat
Gramaj: 1000ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: alternativa vegetala ideala, acest Lapte de Migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu.
Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.
Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate.
Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal).
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare
- gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat
- asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu... si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice
- o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza
Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * .
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

Weight0.30.550.420.20.21.1
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi

2,6g din care 0,27g acizi grasi nesaturati

Carbohidrati

4,2g din care zaharuri 3,52g

Proteine

1,7g

Fibre

0,9g

Sare

0,006g

Calciu

160mg la 100ml reprezinta 20% din aportul zilnic recomandat unui adult

Valoare energetica la 100g

49kcal sau 205kj

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

sare

mai putin de 0,01g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

,

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Calciu

Valoare energetica la 100g