Descriere
Caracteristici: produse bio, vegan, fara lactoza, fara gluten, fara soia
Gramaj: 200 ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: acest Lapte de migdale cu ciocolata este o alternativa vegetala nutritiva si gurmanda, care combina intensitatea pulberii de cacao cu dulceata migdalelor si siropul de agave.
Sursa de Calciu ce ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal, natural, fara lapte si gluten, si este o alternativa vegetala unica !
O bautura perfecta in orice moment al zilei.
Ingrediente: Apa de izvor, migdale parțial degresate* 5% (obținute din 8% migdale intregi (Sicilia și/sau Spania), ciocolata* pudra 4% (32% cacao*, zahar)), sirop de agave* 1%, faina de seminte de roscove, vanilie*.
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare, introduceti paiul si bucurati-va de prospetimea bauturii.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.