Stoc epuizat

Spaghetti in 3 culori fara gluten 250g

Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380071263 Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten
Ingrediente: Faina de orez semi-integral*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* si curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul de fierbere indicat.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsSpaghetti in 3 culori fara gluten 250g removeAmidon de porumb fara gluten 500g removeFaina de orez semiintegral - fara gluten 500g removeQuinoa rosie 500g removeAmestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g remove
Imagine
SKU338038007126333803800553553380380049811338038000000333803800577863380380068539
Rating
Preț
Stoc

Stoc epuizat

11 în stoc

43 în stoc

5 în stoc

2 în stoc

24 în stoc

DisponibilStoc epuizat11 în stoc43 în stoc5 în stoc2 în stoc24 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.

Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG

Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute

Amestec gata preparat pentru o paine bio fara gluten de 900g, certificat garantat fara gluten

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.
Content

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten
Ingrediente: Faina de orez semi-integral*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* si curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul de fierbere indicat.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor
Ingrediente: amidon de porumb*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme, budinci, etc.
Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare .
Origine: Agricultura Austria. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de orez semiintegrala* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: este o faina mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa ... ) Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez alb*, amidon din cartof*, faina de mei*(21%), faina de castane*, seminte* (10%) (in*, canepa*), Mix Gom* (psilium alb*, guma de salcam*), sare marina
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900g
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG FR -011-027
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 
Weight0.30.60.60.60.60.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g