În stoc

Turte crocante cu naut – fara gluten 150g

Turte crocante bio din naut si orez, tartinabile, crocante, bogate in proteine, certificate fara gluten. Produs vegan realizat fara lapte, oua, drojdie, arome sau adaos de zahar. Nutriscore A

SKU: 3380380080050 Categorii: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan, fara lapte, fara oua, fara drojdie, fara arome, fara zahar adaugat
Gramaj: 150g
Descriere produs: produs bio, 100% francez, asociere excelentă de legume și cereale bogata on fibre, sursa de proteine, garantat fara gluten.
Produs vegan, cu textura crocanta, sarac in grasimi dar bogat in proteine, inlocuieste cu succes painea sau biscuiții și poate fi folosit ca deșert sau gustare. Se consuma ca atare sau tartinate. Scor nutritional A
Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton
Ingrediente: faina de naut* (50%), faina de orez semiintegral*, sare marina
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-149
Continut la 100g: Fier 6,2mg (44,3% din Aportul necesar zilnic), Magneziu 99,7mg ( 22.6% din Aportul necesar zilnic)
Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina
Tara de origine: Agricultura UE Franta
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, tomate si paprika, cocos si curry, linte verde sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Marcă

Le pain des fleurs

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsTurte crocante cu naut - fara gluten 150g removeQuinoa Real 500g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten, sare, zahar 150g removePenne cu quinoa fara gluten 250g removeFaina de orez semiintegral - fara gluten 500g removeFaina de hrisca - fara gluten 500g remove
Imagine
SKU338038008005033803904104033380380046940338038004968233803800498113380380049743
Rating
Preț
Stoc

57 în stoc

2 în stoc

512 în stoc

54 în stoc

43 în stoc

50 în stoc

Disponibil57 în stoc2 în stoc512 în stoc54 în stoc43 în stoc50 în stoc
Adaugă în coș

DescriereTurte crocante bio din naut si orez, tartinabile, crocante, bogate in proteine, certificate fara gluten. Produs vegan realizat fara lapte, oua, drojdie, arome sau adaos de zahar. Nutriscore AComparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive, quinoa nu contine gluten in mod natural si are un procent ridicat de proteine si este o sursa de magneziu si de fibre. Timp de gatire 12 minute.Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher. Nutriscore A

Paste bio de tip penne din quinoa si orez fara gluten.

Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.

Faina de hrisca bio bogata in proteine si fibre garantata fara gluten.

ContentCaracteristici: produs bio, produs garantat fara gluten, produs vegan, fara lapte, fara oua, fara drojdie, fara arome, fara zahar adaugat Gramaj: 150g Descriere produs: produs bio, 100% francez, asociere excelentă de legume și cereale bogata on fibre, sursa de proteine, garantat fara gluten. Produs vegan, cu textura crocanta, sarac in grasimi dar bogat in proteine, inlocuieste cu succes painea sau biscuiții și poate fi folosit ca deșert sau gustare. Se consuma ca atare sau tartinate. Scor nutritional A Ambalat in 2 saculeti individuali si cutie de carton Ingrediente: faina de naut* (50%), faina de orez semiintegral*, sare marina *ingrediente provenite din agricultura ecologica Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-149 Continut la 100g: Fier 6,2mg (44,3% din Aportul necesar zilnic), Magneziu 99,7mg ( 22.6% din Aportul necesar zilnic) Conditii de pastrare si consum: a se pastra in locuri uscate si lipsite de lumina Tara de origine: Agricultura UE Franta Fabricat: Franta Certificare: FR-BIO-01 Data limita de consum optimal: 12 luni de la producere Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, tomate si paprika, cocos si curry, linte verde sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, certificat vegan, provenit din comertul bio-echitabil Gramaj: 500g Descriere produs: Quinoa Real este soiul cel mai traditional de quinoa cultivat pe scara larga in Bolivia la 3500m altitudine, si selectat si cultivat inca din 1989 de Ekibio. Sursa de proteine, magneziu, si fibre Quinoa real este cunoscuta pentru bobul alb, textura moale, aroma sa dulce cu gust lejer de alune. Se preteaza atat la preparate sarate cat si dulci. Un produs foarte bogat din punct de vedere nutritional si care poate fi gatit in doar 12 minute. Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive este o veritabila sursa de magneziu (50%din necesarul zilnic), are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si nu contine in mod natural gluten. Ingrediente: quinoa real alba* (Chenopodium quinoa) *100% ingrediente provenite Agricultura Ecologica si provin din comerț echitabil controlat conform standardului de FIABLE Preparare: se prepara la fel ca orezul: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa in 2 volume de apa, timp de 12-15 min. Dupa fierbere fiecare bob isi dubleaza volumul, eliberand miezul alb. Poate fi consumat fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. 60 de grame quinoa reprezinta portia pentru o persoana. Recomandare: pentru savoare deosebita puneti la fiert si un cub de supa Primeal. Alergeni: 0. Acest produs nu este garantat 100% fara gluten. Ambalaj Reciclabil de carton. Punga ermetica necesara pentru garantarea pastrarii calitatilor organoleptice evitarea aparitiei unor inconveniente legate de lipsa tratamentelor. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Bolivia Certificare: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Scor nutritional Nutriscore A. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, Garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-055 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste din quinoa si orez fara gluten produse in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: Faina de porumb*, faina de quinoa*(20%)*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 8 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura UE/non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-002
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: IT-BIO-003
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio semiintegrala de orez, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de orez semiintegrala* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: este o faina mai mult decat necesara ca faina de baza pentru paine , patiserie si prajituri . Avand un gust destul de neutru, se adapteaza la multe preparate si este in general amestecata cu alte fainuri mai parfumate (hrisca, quinoa ... ) Origine: Agricultura Italia. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de hrisca*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine
Origine: Agricultura Franta. Fabricata in Franta
Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.20.60.20.30.60.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g