În stoc

Bautura instant de cocos – 400g

Bautura instant bio vegana, din cocos degresat, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in fibre si potasiu, 400g de pulbere pentru 4L de lapte

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4-5L de bautura
Producator: La Mandorle
Descriere produs: bautura instant degresata nutritiva, bogata in fibre si fier, produs vegan bio realizat din pulpa de cocos degresata, bogata in mod natural in fibre, sursa de fier, zinc, magneziu (40% din aportul zilnic recomandat), fosfor (60% din aportul zilnic recomandat) si cupru (95% din aportul zilnic recomandat). 100% vegetal, fara lapte, fara soia, fara gluten. 

Nectarul de nuca de cocos adaugat provenit de la florile de cocos transformate intr-un sirop bogat nerafinat aduce acestei bauturi o dulceata autentica si un gust caramelizat delicios.
Gratie unui procedeu de obtinere brevetat, o cantitate exceptionala de fruct este incorporata, o prefierbere este efectuata si substantele nutritive naturale sunt conservate.
Utilizat zilnic, acest lapte de cocos aduce substante nutritive esentiale, complementar unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
Beneficii:
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
* Fosforul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.* Cuprul contribuie la un matabolism energetic normalsi la protejarea celulelor impotriva stresului oxidant

Este nevoie de 400 g nuca de cocos pentru a obtine 200 g de pulpa de cocos degresata, utilizate pentru a produce o cutie de 400g de lapte de cocos instant La Mandorle.
100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 13% din aportul zilnic de fibre, 7% din cel de magneziu si 6% din cel de fier pentru doar 87 kcal.
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 2-3 doze de pulbere (20g) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Ingrediente: Pulpa de cocos* (Sri Lanka sau Filipine) degresata partial 50%, sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*, nectar din flori de cocos*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune si migdale.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.

Marcă

La Mandorle

Produsele La Mandorle sunt: certificate bio Ecocert, vegane, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, fara soia. Varietate Lapte praf instant vegetal: din migdale sau cu Omega 3, cocos, castane, ciocolata sau orez Varietate Lapte vegetal organic lichid : variante simple sau cu ciocolata, vanilie, cocos, ceai matcha.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Potasiu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsBautura instant de cocos - 400g removePenne cu quinoa fara gluten 250g removeTurte crocante cu hrisca 300 gr - fara gluten removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g removePenne in 3 culori fara gluten 250g removeSpaghetti in 3 culori fara gluten 250g remove
Imagine
SKU376003072115933803800496823380380047749338038005764933803800712703380380071263
Rating
Preț
Stoc

18 în stoc

51 în stoc

26 în stoc

13 în stoc

132 în stoc

132 în stoc

Disponibil18 în stoc51 în stoc26 în stoc13 în stoc132 în stoc132 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Bautura instant bio vegana, din cocos degresat, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in fibre si potasiu, 400g de pulbere pentru 4L de lapte

Paste bio de tip penne din quinoa si orez fara gluten.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.

Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.

Content

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, produs vegan
Gramaj: 400 g
Cantitate suficienta pentru prepararea a 4-5L de bautura
Producator: La Mandorle
Descriere produs: bautura instant degresata nutritiva, bogata in fibre si fier, produs vegan bio realizat din pulpa de cocos degresata, bogata in mod natural in fibre, sursa de fier, zinc, magneziu (40% din aportul zilnic recomandat), fosfor (60% din aportul zilnic recomandat) si cupru (95% din aportul zilnic recomandat). 100% vegetal, fara lapte, fara soia, fara gluten. 

Nectarul de nuca de cocos adaugat provenit de la florile de cocos transformate intr-un sirop bogat nerafinat aduce acestei bauturi o dulceata autentica si un gust caramelizat delicios.
Gratie unui procedeu de obtinere brevetat, o cantitate exceptionala de fruct este incorporata, o prefierbere este efectuata si substantele nutritive naturale sunt conservate.
Utilizat zilnic, acest lapte de cocos aduce substante nutritive esentiale, complementar unui regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.
Beneficii:
* Magneziul: ajuta la reducerea oboselii, metabolismul energetic, functionarea sistemului nervos, sinteza proteinelor, functionarea normala a musculaturii si mentinerea oaselor si dentitiei.
* Fosforul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.* Cuprul contribuie la un matabolism energetic normalsi la protejarea celulelor impotriva stresului oxidant

Este nevoie de 400 g nuca de cocos pentru a obtine 200 g de pulpa de cocos degresata, utilizate pentru a produce o cutie de 400g de lapte de cocos instant La Mandorle.
100% vegetala, naturala, fara lapte, gluten, soia, acest lapte vegetal sub forma de pulbere, poate fi consumat de catre persoanele care cauta o alternativa vegetala nutritiva diferita.
Poate fi consumat in orice moment al zilei ca bautura sau pentru gatit.
Un pahar preparat din 3 doze este suficient pentru a acoperi 13% din aportul zilnic de fibre, 7% din cel de magneziu si 6% din cel de fier pentru doar 87 kcal.
Preparare (pentru un pahar):
1. Puneti 2-3 doze de pulbere (20g) intr-un pahar sau shaker
2. Se adauga 100 pana la 200 ml apa, rece sau calda
3. Se amesteca cu lingura sau se agita intr-un shaker
4. Savurati bautura rece sau fierbinte!
In preparate:
1. Diluati 2 doze in 100 ml de lichid pentru retete dulci si 1 doza in 100 ml pentru retete sarate.
2. Se dizolva inainte de incorporare sau adaugati pulberea direct in apa in care faceti reteta.
Textura cremoasa si sedimentarea naturala este legata de continutul ridicat de fruct, in functiie de doza de diluare.
Ingrediente: Pulpa de cocos* (Sri Lanka sau Filipine) degresata partial 50%, sirop de orez* deshidratat, fibre de acacia*, nectar din flori de cocos*.
* Ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: fara gluten, fara soia, fara lactoza. Poate contine urme de alune si migdale.
Conditii de pastrare si consum: a se consuma de preferinta pana la data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra intr-un loc rece, uscat, inainte si dupa.
Este recomandabil sa se consume in aceeasi zi bautura preparata si tineti la frigider, daca este necesar.
Se inchide ermetic dupa deschidere.
Produs in Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.


Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste din quinoa si orez fara gluten produse in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: Faina de porumb*, faina de quinoa*(20%)*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 8 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura UE/non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-002
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: IT-BIO-003
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 300g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio de tip mini penne colorate in mod natural datorita compozitiei, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 12 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123, Certificare AFDIAG FR-011-008
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fainoase in 3 culori din orez, quinoa si amarant garantate fara gluten
Ingrediente: Faina de orez semi-integral*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* si curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti pastele intr-un volum de apa sarata timp de 14 minute. A se consuma cu ulei de masline, unt sau sos dupa preferinta. Pregatirea pastelor fara gluten trebuie sa tina cont de timpul de fierbere indicat.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. 
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.450.30.350.10.30.3
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Potasiu

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g