În stoc

Bio SHIRATAKI Taitei 300g net

Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi, cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de TAIETEI fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.

Descriere

Caracteristici: produs bio, vegan, fara gluten, sarac in calorii, fara OMG, halal (mancare permisa de religia islamica)
Masa bruta: 385 g
Masa neta dupa scurgere: 300 g
Descriere produs: aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire.
Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani, continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.
Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia.
Sunt produse in patru forme: taietei, orez, fetuccine, spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
– un produs natural non alergenic
– contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
– certificat bio, vegan, fara grasimi, fara OMG
– produsul este 100% de origine vegetala
– are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
– produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
– nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
– nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
– contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
– ofera mult dorita senzatie de satietate;
– regleaza glicemia.
Ingrediente: apa purificata (96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%)
Origine: non UE China
Certificare BIO: CN-BIO-141
Alergeni: 0
Mod de utilizare: goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda.
Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde
Adaugați sosul favorit, salata sau legume, supa.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Marcă

Diet-Food

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsBio SHIRATAKI Taitei 300g net removeTurte crocante cu hrisca 300 gr - fara gluten removePaine cu 3 cereale feliata - fara gluten 375g removeDrojdie maia de hrisca - fara gluten 50g removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g removeAmestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g remove
Imagine
SKU590666050889233803800477493380380049736338038007403533803800685393380380057786
Rating
Preț
Stoc

91 în stoc

26 în stoc

9 în stoc

Stoc epuizat

45 în stoc

14 în stoc

Disponibil91 în stoc26 în stoc9 în stocStoc epuizat45 în stoc14 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi, cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de TAIETEI fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.

Paine fara gluten din cereale integrale perfect adaptata pentru consumul cotidian.

Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.

Amestec gata preparat pentru o paine bio fara gluten de 900g, certificat garantat fara gluten

Content

Caracteristici: produs bio, vegan, fara gluten, sarac in calorii, fara OMG, halal (mancare permisa de religia islamica)
Masa bruta: 385 g
Masa neta dupa scurgere: 300 g
Descriere produs: aceste paste bio sunt produse DOAR DIN KONJAC SI APA PURIFICATA si sunt produse bio perfecte pentru mentinerea greutatii corporale sau slabire.
Konjac Glucomanan este o planta care creste in China sau Japonia de aproape 2000 de ani, continutul de fibre solubile in apa si valorile mici calorice fac din aceste paste dietetice o alternativa perfecta la orezul sau pastele conventionale, ajutand la slabire sau mentinerea greutatii.
Nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten, nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie, contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal, ofera mult dorita senzatie de satietate si regleaza glicemia.
Sunt produse in patru forme: taietei, orez, fetuccine, spaghetti pentru a fi adaptate felului de mancare favorit.
Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, au doar 7 kcal la 100 grame iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces.
Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine doar 7 kcal si valori mici de carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- certificat bio, vegan, fara grasimi, fara OMG
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
- ofera mult dorita senzatie de satietate;
- regleaza glicemia.
Ingrediente: apa purificata (96,6%), faina bio de konjak/fibre konjac glucomanan (3,4%)
Origine: non UE China
Certificare BIO: CN-BIO-141
Alergeni: 0
Mod de utilizare: goliti apa din ambalaj si apoi clatiti inainte de utilizare cu apa calda.
Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust sau incalziti in tigaie 2-3 minute sau la microunde
Adaugați sosul favorit, salata sau legume, supa.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei (5-28 grade). Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 300g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 375g
Descriere produs: un produs garantat fara gluten care inlocuieste painea clasica. Prezenta celor 3 cereale ofera un bun aport nutritional si o savoare deosebita. Ambalajul dublu garanteaza maximum de prospetime
Ingrediente: cereale integrale* 55% (orez macinat*, boabe de mei*, gris de porumb*), apa, faina de lupin*, faina de orez alb*, agent de ingrosare guma de guar*, sare, drojdie*
*ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Utilizare: inlocuieste painea clasica putand fi folosita ca atare sau prajita usor
Alergeni: garantat fara gluten. Contine lupin; poate contine urme de fructe oleaginoase
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Origine: Agricultura UE / non UE
Fabricatie: Germania
Certificare: DE-OKO-001
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs garantat fara gluten
Gramaj: 50g
Descriere produs: drojdie maia de hrisca, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina
Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare:cantitate pentru 1 kg de faina. Folosita pentru cresterea preparatelor de patiserie (amestec gata de utilizare sau faina).Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si umiditate. Dupa deschidere si prima folosire inchide plicul
Tara de origine: Franta
Certificare: FR-BIO-01; Certificare fara gluten AFDIAG FR-011-029
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez alb*, amidon din cartof*, faina de mei*(21%), faina de castane*, seminte* (10%) (in*, canepa*), Mix Gom* (psilium alb*, guma de salcam*), sare marina
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900g
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG FR -011-027
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.50.350.420.10.20.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g