În stoc

Spaghetti din hrisca – fara gluten 250g

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

SKU: 8018699018208 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: spaghete din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima. 
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B. 
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca* 
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-004
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsSpaghetti din hrisca - fara gluten 250g removeFaina de porumb - fara gluten 500g removeTurte crocante cu quinoa - fara gluten 150g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten, sare, zahar 150g removePaine cu 3 cereale feliata - fara gluten 375g removeTurte crocante cu castane - fara gluten 150g remove
Imagine
SKU801869901820833803800497503380380023521338038004694033803800497363380380037382
Rating
Preț
Stoc

26 în stoc

26 în stoc

48 în stoc

512 în stoc

9 în stoc

24 în stoc

Disponibil26 în stoc26 în stoc48 în stoc512 în stoc9 în stoc24 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Faina bio de porumb garantata fara gluten utilizata in prepararea clatitelor si biscuitilor.Sursa de fibre, fier si proteine, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Nutriscore ASursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher. Nutriscore A

Paine fara gluten din cereale integrale perfect adaptata pentru consumul cotidian.

Sursa de fibre si proteine, cu textura fina si crocanta, cu aroma unica de castane, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio vegan garantat fara gluten, fara zahar adaugat. Nutriscore A

Content

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: spaghete din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima. 
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B. 
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca* 
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-004
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio de porumb, garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de porumb* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina de porumb fara gluten se utilizeaza in amestecuri cu alte fainuri pentru realizarea de biscuiti, clatite, paine. Culoarea galbena a acestei faini da luminozitate preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care sunt foarte bine primiti de copii. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Caracteristici: produs bio, vegan, garanta fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de quinoa care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut ridicat de fier, proteine si fibre ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu. Scor nutritional A Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahar integral din trestie (<2%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare fara gluten: AFDIAG FR-011-056, Nutriscore A, Certificare Bio: FR-BIO-01 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, fara gluten, produs vegan, produs kosher Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Scor nutritional Nutriscore A. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta) * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare:  Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, Garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-055 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 375g
Descriere produs: un produs garantat fara gluten care inlocuieste painea clasica. Prezenta celor 3 cereale ofera un bun aport nutritional si o savoare deosebita. Ambalajul dublu garanteaza maximum de prospetime
Ingrediente: cereale integrale* 55% (orez macinat*, boabe de mei*, gris de porumb*), apa, faina de lupin*, faina de orez alb*, agent de ingrosare guma de guar*, sare, drojdie*
*ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Utilizare: inlocuieste painea clasica putand fi folosita ca atare sau prajita usor
Alergeni: garantat fara gluten. Contine lupin; poate contine urme de fructe oleaginoase
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Origine: Agricultura UE / non UE
Fabricatie: Germania
Certificare: DE-OKO-001
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, sursa de fibre, produs vegan
Gramaj: 150g, 2 pachete individuale
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de castane care da painii o aroma unica. Fara zahar adaugat. Aroma natural dulce. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de orez*, faina de castane* (30%), sare marina de Camargue
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG FR-11-057
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Weight0.30.60.20.20.420.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

1.3g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

75.4g din care zaharuri 0.8g

Proteine

6g

Fibre

3g

Sare

1.8g

Valoare energetica la 100g

1432kj sau 337kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

,

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g