În stoc

Fusilli din hrisca – fara gluten 250g

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

SKU: 8018699017065 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: fusili din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima. 
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B. 
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca* 
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-091
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsFusilli din hrisca - fara gluten 250g removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g removeBautura vegetala de migdale fara zahar 1L removeFaina de hrisca - fara gluten 500g removeTurte crocante cu hrisca 300 gr - fara gluten removeFusilli cu hrisca fara gluten 500g remove
Imagine
SKU801869901706533803800576493760030725119338038004974333803800477493380380071942
Rating
Preț
Stoc

155 în stoc

7 în stoc

75 în stoc

50 în stoc

4 în stoc

Stoc epuizat

Disponibil155 în stoc7 în stoc75 în stoc50 în stoc4 în stocStoc epuizat
Adaugă în coș

Descriere

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

Lapte vegetal bio vegan - cea mai buna alternativa fara lactoza, gluten, soia sau zahar adaugat.

Faina de hrisca bio bogata in proteine si fibre garantata fara gluten.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.

Paste bio de tip fusilli 100% din hrisca bio, garantat fara gluten.
Content

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: fusili din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima. 
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B. 
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca* 
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-091
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produse bio, fara lactoza, fara gluten, fara soia, fara zahar adaugat
Gramaj: 1000ml
Producator: La Mandorle
Descriere produs: alternativa vegetala ideala, acest Lapte de Migdale este obtinut din migdale dulci ce sunt in mod natural surse de proteine, bogate in calciu si magneziu.
Preparat din migdale blansate si partial degresate, fara adaos de zahar, acesta ofera o bautura lejera si placuta pentru utilizarea cotidiana.
Lejer catifelata, va va bucura de note subtiri si rafinate in bauturi si bucatarie pentru retete dulci si sarate.
Datorita procesului sau de fabricatie specific, elementele nutritive sunt respectate si naturaletea conservata. In asociere cu algele Lithothamne, migdalele sunt imbogatite cu calciu si magneziu pentru o sinergie optima.
In viata cotidiana, laptele de migdale ofera nutrienti esentiali pentru a completa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.
Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare si mentinerea unui sistem osos normal.
Calciul contribuie la mentinerea oaselor si dintilor
Un pahar de 200 ml furnizează 4 g proteine, 240 mg de calciu ce reprezinta 30% din consumul de referinta pentru un adult tipic (8400 kJ / 2000 kcal).
Caracteristici produs:
- bautura de mare valoare nutritiva gata pentru utilizare
- gust autentic, natural, in mod natural fara zahar, raspunde la toate gusturile: dulce sau sarat
- asigura cu usurinta echilibrul digestiv si mineral zilnic: creste aportul de proteine, calciu si magneziu... si imbunatateste digestia prin aportul de probiotice
- o alternativa fara lactoza, fara colesterol, fără gluten, fara soia, fara nici un adaos de zaharoza
Ingrediente: Apa de izvor , migdale* partial degresate* 6% (Sicilia sau Spania) Lithothamne** (alga rosie cu proprietati antiaciditate), agent de ingrosare: caragenan (extras din alga Chondrus crispus), arome naturale de vanilie * .
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
** alga bogata in mod natural in Calciu
Recomandari de utilizare: agitati bine inainte de consumare.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Produs: Franta
Certificator: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de hrisca*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine
Origine: Agricultura Franta. Fabricata in Franta
Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 300g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: paste bio de tip fusilli 100% din hrisca, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina hrisca* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 9 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere Origine: Agricultura UE Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: DE-OKO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Weight0.30.11.10.60.350.55
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Calciu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

sare

mai putin de 0,01g