În stoc

Penne din hrisca – fara gluten 250g

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

SKU: 8018699017058 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: penne din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-091
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsPenne din hrisca - fara gluten 250g removeDrojdie maia de hrisca - fara gluten 50g removeFaina de porumb - fara gluten 500g removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g removeQuinoa Real 500g removeTurte crocante cu quinoa - fara gluten 150g remove
Imagine
SKU801869901705833803800740353380380049750338038006853933803904104033380380023521
Rating
Preț
Stoc

47 în stoc

Stoc epuizat

26 în stoc

42 în stoc

Stoc epuizat

87 în stoc

Disponibil47 în stocStoc epuizat26 în stoc42 în stocStoc epuizat87 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

Faina bio de porumb garantata fara gluten utilizata in prepararea clatitelor si biscuitilor.Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive, quinoa nu contine gluten in mod natural si are un procent ridicat de proteine si este o sursa de magneziu si de fibre. Timp de gatire 12 minute.Sursa de fibre, fier si proteine, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Nutriscore A
Content

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, certificate fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: penne din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.
Acum intr-un nou ambalaj ecologic din carton cu fereastra de vizitare ce permite vizualizarea produsului.
Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-091
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 24 luni de la producere
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Altri Cereali produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti.
Cu o savoare deosebita si nutrienti pretiosi, meiul, hrisca, quinoa, amarantul, tefful, ovazul, mazarea, nautul si lintea sunt ingredientele acestei noi game.

Caracteristici: produs garantat fara gluten
Gramaj: 50g
Descriere produs: drojdie maia de hrisca, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina
Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare:cantitate pentru 1 kg de faina. Folosita pentru cresterea preparatelor de patiserie (amestec gata de utilizare sau faina).Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si umiditate. Dupa deschidere si prima folosire inchide plicul
Tara de origine: Franta
Certificare: FR-BIO-01; Certificare fara gluten AFDIAG FR-011-029
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio de porumb, garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de porumb* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina de porumb fara gluten se utilizeaza in amestecuri cu alte fainuri pentru realizarea de biscuiti, clatite, paine. Culoarea galbena a acestei faini da luminozitate preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care sunt foarte bine primiti de copii. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, certificat vegan, provenit din comertul bio-echitabil Gramaj: 500g Descriere produs: Quinoa Real este soiul cel mai traditional de quinoa cultivat pe scara larga in Bolivia la 3500m altitudine, si selectat si cultivat inca din 1989 de Ekibio. Sursa de proteine, magneziu, si fibre Quinoa real este cunoscuta pentru bobul alb, textura moale, aroma sa dulce cu gust lejer de alune. Se preteaza atat la preparate sarate cat si dulci. Un produs foarte bogat din punct de vedere nutritional si care poate fi gatit in doar 12 minute. Comparata cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive este o veritabila sursa de magneziu (50%din necesarul zilnic), are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si nu contine in mod natural gluten. Ingrediente: quinoa real alba* (Chenopodium quinoa) *100% ingrediente provenite Agricultura Ecologica si provin din comerț echitabil controlat conform standardului de FIABLE Preparare: se prepara la fel ca orezul: clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa in 2 volume de apa, timp de 12-15 min. Dupa fierbere fiecare bob isi dubleaza volumul, eliberand miezul alb. Poate fi consumat fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. 60 de grame quinoa reprezinta portia pentru o persoana. Recomandare: pentru savoare deosebita puneti la fiert si un cub de supa Primeal. Alergeni: 0. Acest produs nu este garantat 100% fara gluten. Ambalaj Reciclabil de carton. Punga ermetica necesara pentru garantarea pastrarii calitatilor organoleptice evitarea aparitiei unor inconveniente legate de lipsa tratamentelor. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Tara de origine: Bolivia Certificare: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.Caracteristici: produs bio, vegan, garanta fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de quinoa care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut ridicat de fier, proteine si fibre ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu. Scor nutritional A Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahar integral din trestie (<2%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare fara gluten: AFDIAG FR-011-056, Nutriscore A, Certificare Bio: FR-BIO-01 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 
Weight0.30.10.60.20.60.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

1.3g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

75.4g din care zaharuri 0.8g

Proteine

6g

Fibre

3g

Sare

1.8g

Valoare energetica la 100g

1432kj sau 337kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

,

Magneziu

Valoare energetica la 100g