În stoc

Macaroane din orez integral fără gluten 500g

Paste bio din orez integral, produs garantat fara gluten, bogat in proteine. Preparare in doar 5 minute.

SKU: 3380380096341 Category:

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre

Gramaj: 500g, Continut pentru 5-6 persoane

Descriere produs: aceste paste produse din orez integral de cea mai buna calitate sunt produse certificate bio garantate fara gluten. “Ma vie sans gluten” inoveaza in calitatea pastelor sale si diversitatea ofertei: un mare clasic al pastelor de familie.

Ingrediente: Faina de orez integral*  * ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Recomandari de utilizare: intr-un volum mare de apa clocotita sarata, gatiti timp de aproximativ 4-5 minute, amestecand din cand in cand. Idee de reteta: macaroane gratinate(vedeti pe ambalaj).

Alergeni: lipsa. Garantat fara gluten.

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc intr-un loc uscat si racoros, departe de umiditate.

Tara de origine: Agricultura UE

Certificator: DE-OKO-006; Certificat fara Gluten: AFDIAG FR-011-214

Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)