Stoc epuizat

Paste casarecce din naut – fara gluten 250g

Produs vegan, fara zahar, fara gluten, sursa naturala de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produse bio, sursa de fibre si proteine, fara gluten, fara zahar, produs vegan
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio fara gluten, traditionale, realizate homemade in Italia, 100% din naut, produs vegan, fara zahar, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale. Gust si aroma speciala, absorb usor condimentele. Recomandate pentru persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale. Va invitam sa incercati si Fusilli de linte rosie si macaroanele din fasole neagra
Ingrediente: faina de naut*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat departe de sursa de lumina si caldura
Termen de valabilitate: 24 luni
Tara de origine: Agricultura non UE
Fabricat: Italia. Certificat fara gluten: IT-057-068
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 3-5min, pentru consistenta dorita.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-008
Probios va ofera produse fara gluten realizate 100% din legume: linte rosie, naut sau fasole neagra, cu un gust inconfundabil si cu continut nutritiv valoros. O alternativa excelenta la majoritatea produselor fara gluten bazate doar pe orez si porumb.

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Potasiu

Zinc

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsPaste casarecce din naut - fara gluten 250g removeAmidon de porumb fara gluten 500g removePenne in 3 culori fara gluten 250g removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g removeTurte crocante cu hrisca 300 gr - fara gluten removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g remove
Imagine
SKU801869901905233803800553553380380071270338038005764933803800477493380380068539
Rating
Preț
Stoc

Stoc epuizat

28 în stoc

124 în stoc

12 în stoc

19 în stoc

42 în stoc

DisponibilStoc epuizat28 în stoc124 în stoc12 în stoc19 în stoc42 în stoc
Adaugă în coș

DescriereProdus vegan, fara zahar, fara gluten, sursa naturala de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati

Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG

Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.
ContentCaracteristici: produse bio, sursa de fibre si proteine, fara gluten, fara zahar, produs vegan Gramaj: 250g Descriere produs: paste bio fara gluten, traditionale, realizate homemade in Italia, 100% din naut, produs vegan, fara zahar, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale. Gust si aroma speciala, absorb usor condimentele. Recomandate pentru persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale. Va invitam sa incercati si Fusilli de linte rosie si macaroanele din fasole neagra Ingrediente: faina de naut* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat departe de sursa de lumina si caldura Termen de valabilitate: 24 luni Tara de origine: Agricultura non UE Fabricat: Italia. Certificat fara gluten: IT-057-068 Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si fierbeti 3-5min, pentru consistenta dorita. Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-008 Probios va ofera produse fara gluten realizate 100% din legume: linte rosie, naut sau fasole neagra, cu un gust inconfundabil si cu continut nutritiv valoros. O alternativa excelenta la majoritatea produselor fara gluten bazate doar pe orez si porumb.

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor
Ingrediente: amidon de porumb*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme, budinci, etc.
Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare .
Origine: Agricultura Austria. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio de tip mini penne colorate in mod natural datorita compozitiei, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 12 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123, Certificare AFDIAG FR-011-008
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 300g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 
Weight0.30.60.30.10.350.2
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Potasiu

Zinc

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g