În stoc

Turte crocante cu alune tigrate- fara gluten 150g

Paine crocanta fara gluten, sursa de fibre, fier si proteine, textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Nutriscore A

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten, fara ou, fara lapte, fara arome, fara zahar
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de alune tigrate si faina de orez. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Au continut ridicat de fier (ofera 24% din doza zilnica recomandata), proteine si fibre. Scor nutritional A
Ce sunt alunele tigrate? Radacina plantei da nastere la rizomi subtiri care poarta tuberculi mici ovoizi globulari ce contin aproximativ 50% din carbohidrati ( zaharoza si amidon ), 22% grasime si 6-7% proteine. Faina de alune tigrate are o savoare dulce ca cea a migdalelor fiind apreciata pentru compozitia naturala fara gluten si bogatia nutritionala.
Turtele crocante Le pain des fleurs sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome, reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de orez * , faina de alune tigrate* (25%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG FR-011-102
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g.

Marcă

Le pain des fleurs

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Valoare energetica la 100g

,

Quick Comparison

SettingsTurte crocante cu alune tigrate- fara gluten 150g removeQuinoa rosie 500g removeFaina de porumb - fara gluten 500g removeFusilli cu hrisca fara gluten 500g removeAmidon de porumb fara gluten 500g removeFaina de mei - fara gluten 500g remove
Imagine
SKU338038007462233803800000033380380049750338038007194233803800553553380380054921
Rating
Preț
Stoc

23 în stoc

8 în stoc

26 în stoc

18 în stoc

28 în stoc

39 în stoc

Disponibil23 în stoc8 în stoc26 în stoc18 în stoc28 în stoc39 în stoc
Adaugă în coș

DescrierePaine crocanta fara gluten, sursa de fibre, fier si proteine, textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Nutriscore ASursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minuteFaina bio de porumb garantata fara gluten utilizata in prepararea clatitelor si biscuitilor.Paste bio de tip fusilli 100% din hrisca bio, garantat fara gluten.

Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG

Faina de mei certificata fara gluten pentru patiserie si paine fara gluten

ContentCaracteristici: produs bio, fara gluten, fara ou, fara lapte, fara arome, fara zahar Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de alune tigrate si faina de orez. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Au continut ridicat de fier (ofera 24% din doza zilnica recomandata), proteine si fibre. Scor nutritional A Ce sunt alunele tigrate? Radacina plantei da nastere la rizomi subtiri care poarta tuberculi mici ovoizi globulari ce contin aproximativ 50% din carbohidrati ( zaharoza si amidon ), 22% grasime si 6-7% proteine. Faina de alune tigrate are o savoare dulce ca cea a migdalelor fiind apreciata pentru compozitia naturala fara gluten si bogatia nutritionala. Turtele crocante Le pain des fleurs sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome, reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez * , faina de alune tigrate* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG FR-011-102 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g.Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentareCaracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: faina bio de porumb, garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina de porumb* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: faina de porumb fara gluten se utilizeaza in amestecuri cu alte fainuri pentru realizarea de biscuiti, clatite, paine. Culoarea galbena a acestei faini da luminozitate preparatelor si permite realizarea de biscuiti originali care sunt foarte bine primiti de copii. Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta Alergeni: 0 Garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 500g Descriere produs: paste bio de tip fusilli 100% din hrisca, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG Ingrediente: faina hrisca* *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 9 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere Origine: Agricultura UE Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: DE-OKO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor
Ingrediente: amidon de porumb*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme, budinci, etc.
Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare .
Origine: Agricultura Austria. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de mei*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.20.60.60.550.60.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Valoare energetica la 100g

,

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi

1.3g din care acizi grasi saturati 0.3g

Carbohidrati

75.4g din care zaharuri 0.8g

Proteine

6g

Fibre

3g

Sare

1.8g

Valoare energetica la 100g

1432kj sau 337kcal

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

sare

mai putin de 0,01g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g