În stoc

Lasagna din linte galbena – fara gluten 250g

Paste bio bogate in proteine si fibre, produs garantat fara gluten, continut 90% legume.

SKU: 3380380084492 Categories: , ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste gurmande ce va ofera bogatia nutritiva a amestecului de leguminoase cu cereale si perspectiva unei mese delicioase si bogate in fibre si proteine de cea mai buna calitate.
Ingrediente: faina de linte galbena* 90%, faina de orez integral*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: puneti lasagna si umplutura incepand si terminand cu sosul lichid.
Coaceti timp de 35 de minute in cuptorul preincălzit la 200°C.
Recomandare: utilizati un amidon MVSG pentru un sos Bechamel onctuos si gustos.
Alergeni: lipsa
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat in Italia
Certificator: IT-BIO-008, Certificat fara gluten AFDIAG FR-011-160
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)