Stoc epuizat

Lasagna din linte galbena – fara gluten 250g

Paste bio bogate in proteine si fibre, produs garantat fara gluten, continut 90% legume.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste gurmande ce va ofera bogatia nutritiva a amestecului de leguminoase cu cereale si perspectiva unei mese delicioase si bogate in fibre si proteine de cea mai buna calitate.
Ingrediente: faina de linte galbena* 90%, faina de orez integral*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: puneti lasagna si umplutura incepand si terminand cu sosul lichid.
Coaceti timp de 35 de minute in cuptorul preincălzit la 200°C.
Recomandare: utilizati un amidon MVSG pentru un sos Bechamel onctuos si gustos.
Alergeni: lipsa
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat in Italia
Certificator: IT-BIO-008, Certificat fara gluten AFDIAG FR-011-160
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsLasagna din linte galbena - fara gluten 250g removeFaina de mei - fara gluten 500g removeCrousty Roll cu cacao și alune - fara gluten 125g removeTurte crocante cu castane - fara gluten 150g removeQuinoa rosie 500g removeFaina de hrisca - fara gluten 500g remove
Imagine
SKU338038008449233803800549213380380070280338038003738233803800000033380380049743
Rating
Preț
Stoc

Stoc epuizat

14 în stoc

6 în stoc

24 în stoc

5 în stoc

50 în stoc

DisponibilStoc epuizat14 în stoc6 în stoc24 în stoc5 în stoc50 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Paste bio bogate in proteine si fibre, produs garantat fara gluten, continut 90% legume.

Faina de mei certificata fara gluten pentru patiserie si paine fara gluten

Biscuiti umpluti cu cacao si alune, garantat fara gluten, fara ulei de palmier

Sursa de fibre si proteine, cu textura fina si crocanta, cu aroma unica de castane, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio vegan garantat fara gluten, fara zahar adaugat. Nutriscore A

Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute

Faina de hrisca bio bogata in proteine si fibre garantata fara gluten.

Content

Caracteristici: produse bio, garantat fara gluten, sursa de proteine si fibre
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste gurmande ce va ofera bogatia nutritiva a amestecului de leguminoase cu cereale si perspectiva unei mese delicioase si bogate in fibre si proteine de cea mai buna calitate.
Ingrediente: faina de linte galbena* 90%, faina de orez integral*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: puneti lasagna si umplutura incepand si terminand cu sosul lichid.
Coaceti timp de 35 de minute in cuptorul preincălzit la 200°C.
Recomandare: utilizati un amidon MVSG pentru un sos Bechamel onctuos si gustos.
Alergeni: lipsa
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura UE/non UE
Fabricat in Italia
Certificator: IT-BIO-008, Certificat fara gluten AFDIAG FR-011-160
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de mei*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara ulei de palmier

Gramaj: 125g

Descriere produs: biscuiti crocanti cu umplutura de cacao si alune ambalati cate doi, excelenti pentru o pauza gurmanda.

Ingrediente: umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, uleiuri vegetal de floarea soarelui*, ciocolata* (cacao pudra maigre*, zahar alb din trestie*, unt de cacao) , ALUNE*, faina de SOIA*,  emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, aroma naturala de vanilie* Biscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra maigre* (6,4%), lapte degresat*, sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Continut total de ciocolata 9.3% si de alune: 6.6%

Utilizare: se consuma ca atare

Origine: Agricultura UE/non UE.

Alergeni: continut de lapte,soia si fructe oleaginoase.

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Certificare: IT-BIO-014, Certifcare garantat fara gluten AFDIAG FR-011-194

Produs garantat de Asociatia Franceza cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite astfel incat  produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.

Caracteristici: produs bio, sursa de fibre, produs vegan
Gramaj: 150g, 2 pachete individuale
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de castane care da painii o aroma unica. Fara zahar adaugat. Aroma natural dulce. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de orez*, faina de castane* (30%), sare marina de Camargue
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG FR-11-057
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina bio de hrisca garantate fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de hrisca*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: faina ideala pentru realizarea faimoaselor turte bretone si pentru imbogatirea si parfumarea prajiturilor, a aluatului de tarte sau de paine
Origine: Agricultura Franta. Fabricata in Franta
Alergeni: 0 Produs bio Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.30.60.160.20.60.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Sodiu

Valoare energetica la 100g