În stoc

Duo Fulgi de ovaz si hrisca – fara gluten 400g

Amestec bio garantat fara gluten, din categoria de produse bio cu preparare rapida, compus din ovaz si hrisca , asociere echilibrata, sursa de proteine vegetale si fibre.

SKU: 3380380074301 Categories: , ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten, sursa de proteine si fibre
Gramaj: 400g
Descriere produs: amestec cu preparare in doar 5 minute, produs garantat fara gluten compus din ovaz si hrisca, o reteta ce va ofera o sursa excelenta de fibre si proteine pentru oricare din mesele zilei.
Ingrediente: Fulgi de ovaz* 70%, fulgi de hrisca* 70%
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Alergeni: 0
Preparare: preparare instantanee pentru realizarea deliciosului porridge combinat cu miere, fructe proaspete, migdale, nuci….
Pentru o persoana: varsati 200 ml de lapte sau 150 ml de apa clocotita peste 40g de amestec de fulgi. Lasati 5 minute sa se umfle. Pentru a utiliza fara incalzire produsul, lasati timp de o noapte in lichid.
Se poate incorpora la pregatirea biscuitilor sau turtelor vegetale
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificator bio: Ecocert, FR-BIO-01, Certificat fara gluten: AFDIAG OATS-FR-011-041
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)