Glutenul se găsește așadar în aceste cereale și în toate preparatele făcute din aceste cereale, dar și în multe preparate industriale, beri și sosuri.
Cu toate acestea, ar trebui făcută o nuanță în ceea ce privește ovăzul, forma de gluten care se găsește în ovăz, este considerat tolerat de pacienții celiaci.
De aceea va fi necesar sa se acorde atentie ca ovazul achizitionat sa fie certificat fara gluten (sigla cu spic de grau taiat), care atesta necontaminarea ovazului cu alte cereale care contin gluten.
Glutenul are proprietatea de a da volum și elasticitate produselor de panificație în timpul procesului de panificație, oferindu-le o textură moale, elastică și masticabilă, fără să se sfărâme.
Glutenul acționează în cele din urmă ca un lipici (numele său provine din latinescul „glu” care înseamnă lipici).
Absoarbe apa care se adauga in faina in timpul prepararii painii, astfel incat sa leaga ingredientele si astfel se genereaza un aluat usor de framantat.
Chiar și pentru persoanele care sunt tolerante la gluten, o masă bogată în gluten va tinde să te facă să te simți greoi și obosit după masă.
Într-adevăr, glutenul este o proteină greu de digerat, necesitând mai multă energie în timpul digestiei și, prin urmare, făcându-l mai lent și mai dificil, explicând această senzație. Cand nu este recomandat sa consumam produse care contin gluten?
Boala celiacă este o boală autoimună responsabilă de afectarea mucoasei intestinale.
Se mai numește și „intoleranță la gluten”, deoarece se manifestă la ingerarea alimentelor care conțin gluten.
Organismul vede glutenul ca pe un element străin și încearcă să-l atace.
Problema este că apărările implementate de organism la un pacient celiac atacă și propriile celule din intestin.
Acest lucru determină o reacție inflamatorie cronică a pereților intestinali și duce la diferite simptome, mai ales digestive.
Aceste simptome principale sunt diaree, balonare, dureri abdominale asociate adesea cu pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate, dureri de cap, oboseală cronică, stare generală proastă, piele palidă, eczeme, afte repetate, tulburări de somn.
Această listă nu este exhaustivă și variază de la o persoana intoleranta fata de alta.
Pe lângă toate aceste simptome, există o malabsorbție a nutrienților și deficiențe de vitamine și minerale, în special fier, calciu și vitamina B9 (acid folic).
Se întâmplă uneori ca intoleranța la lactoză să fie asociată deoarece peretele intestinal este deteriorat, lactoza poate deveni mai dificil sau chiar imposibil de digerat.
Alte manifestări inflamatorii și boli autoimune apar în mod regulat la persoanele cu intoleranță la gluten, precum și un risc crescut de cancer (tract digestiv și organe înrudite) și avorturi spontane la femei.
Singurul tratament pentru boala celiacă este eliminarea totală și permanentă a glutenului din alimentație.
Atunci este indicat să vi se prescrie și să li se explice o dietă fără gluten, având în vedere că glutenul se găsește acum în multe produse din alimentația noastră.
Aceasta boala poate fi declansata la orice varsta, atat la adulti, in orice moment al vietii, cat si la sugari, imediat ce cerealele sunt introduse in alimentatie, si la care putem observa intarzieri de crestere.
Atentie, insa, sa nu confundati boala celiaca si alergia la gluten, care afecteaza mult mai putine persoane (aproximativ 2% din populatie) si care declanseaza o reactie alergica specifica si un raspuns imunitar diferit de celiachia.
Există și oameni despre care se spune că sunt hipersensibili la gluten.
Fără a fi cu adevărat intoleranți, acești oameni au în mod regulat această senzație de greutate și oboseală inexplicabilă după ce au consumat o masă care conține gluten.
De asemenea, pot avea crampe abdominale, balonare, diaree, dureri de cap, asociate cu slăbiciune imunitară, deoarece intestinul în sine este slăbit.
Înțelegem cu ușurință acest lucru când știm că intestinul nostru este primul organ de apărare al sistemului imunitar.
Reducerea consumului de gluten le permite adesea să-și îmbunătățească bunăstarea fizică. Care sunt principalele alimente cu un continut ridicat de gluten ? Principalele alimente care contin gluten sunt o categorie de cereale: graul in toate variatiunile sale inclusiv spelt si alte triticale, secara, orz, ovaz.
Despre ovaz am spus mai sus ca poate fi consumat daca e certificat.
Trebuie deasemenea sa considerati in aceasta categorie orice alt aliment, ingredient facut cu aceste cereale: faina, cuscus, bulgur, germeni, etc.
Deasemenea frecvent se poate gasi gluten in condimente, aditivi alimentari sau cosmetici.
Asa ca exista o prabilitate mare ca foarte multe produse sa fie contaminate cu gluten:
– mezeluri si alte preparate din carne
– bere si alte bauturi pe baza de cerealedulciuri de panificatie
– ciocolata
– inghetata
– sosuri si siropuri (maioneza, mustar, siropuri)
– conserve
– otet din cereale
– frisca, si multe altele.
E foarte important sa cititi cu atentie eticheta produsului.
Daca exista un dubiu nu consumati produsul.
Preferabil e sa alegeti produse ce nu contin gluten si sunt certificate (majoritatea au sigla cu spicul taiat sau o inscriptie vizibila prin care se precizeaza ca produsul e fara gluten)
Si nu in ultimul rand am vrea sa mentionam medicamentele.
Multe medicamente au substante de umplutura care contin sau pot fi contaminate cu gluten Ce tip de faina este folosit pentru producerea alimentelor fara gluten ? Cele mai frecvente tipuri de faina fara gluten sunt cele din cereale fara gluten:
– orez
– hrisca
– mei
– porumb
– quinoa
– sorg
– amarant
– teff.
Tot in aceasta categorie intra si amidonul de cartofi, tapioca, porumb
Dar mai exista faina fara gluten din leguminoase.
Faina de naut e cea mai cunoscuta, dar mai exista faina din soia, fasole, mazare, linte.
Deasemenea o faina des folosita la prajituri este faina de migdale, dar si alte fainuri din fructe oleaginoase precum nuci sau alune. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa consumam alimente fara continut de gluten?
Cel mai important este sa va informati inainte. Informatia este cheia unei alimentatii fara gluten corecte.
In primul rand trebuie sa cititi eticheta produsului si sa fiti convinsi ca nici unul dintre ingrediente nu contine in mod ascuns gluten.
Daca nu stiti ce inseamna un aditiv, nu presupuneti ca e un simplu aditiv si nu contine gluten. Cercetati in continuare.
Nu inseamna ca daca pe eticheta nu ati gasit cuvantul gluten, acel produs nu contine gluten.
Un al doilea aspect este cel al contaminarii cu gluten.
Multe produse se fabrica in unitati care proceseaza si gluten. De exemplu napolitane.
Nu e deajuns sa vedeti ca printre ingrediente nu se afla graul sau altceva care sticti ca contine gluten.
Acele napolitane pot fi prelucrate, transportate prin utilitati prin care anterior au trecut produse cu gluten.
Este important sa fiti siguri ca nu exista contaminare
Cea mai sigura cale de a sti ca un produs e sigur este daca acel produs este certificat fara gluten. Cum putem elimina intr-un mod eficient din alimentatie produsele ce contin gluten?
Cel mai sigur si eficient mod de a elimina glutenul din alimentatie este sa gatiti acasa unde aveti controlul total al tuturor ingredientelor si al posibilelor contaminari.
Mancarea se pastreaza si se gateste in recipiente si vase separate de cele in care se gateste restul mancarii.
Deasemenea ar fi indicat sa cumparati produse ce cu siguranta nu contin gluten, de preferat certificate
La serviciu sau in calatorii asigurati-va ca aveti pachetelul vostru care este sigur pentru voi
Exista deja restaurante care servesc mancare fara gluten, asa ca trebuie sa le cautati.
Nu in ultimul rand cautati sa fiti membri ai unor comunitati de persoane care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten.
Schimbati idei, retete si aflati multe din experienta lor. Ce tip de alimente fara gluten poti sa gasesti in site?
Pe site-ul nostru poți găsi o gama extrem de mare de produse certificate ce nu contin gluten.
Peste 200 de produse din toate categoriile alimentare te asteapta la noi pe site:
Aceste adaosuri sunt esentiale atunci cand gatesti acasa.
Pentru un aluat crescut, pufos si elastic, prentru o supa crema groasa si catifelata, pentru creme de patiserie perfecte, etc. De ce sa alegi gama noastra de produse ? Iata cateva motive pentru care noi consideram ca gama noastra de produse este mai deosebita:
O varietate extrem de mare.
Practic poti gasi aproape tot ce-ti trebuie in domeniul produselor fara gluten.
Si acoperim toata gama cerelelor fara gluten: orez, hrisca, porumb, mei, sorg, amarant, quinoa.
Deci nu trebuie sa mancati doar porumb, puteti alege!
Certificarea fara gluten.
Produsele noastre sunt certificate de organisme abilitate din Franta, Italia, Polonia si sunt sigure atat pentru cei cu boala celiaca cat si pentru cei cu intoleranta la gluten.
Produsele alese sunt certificate si ecologic si sunt de o calitate superioara raspunzand tuturor cerintelor nutritionale
Boala celiaca poate veni la pachet cu multe alte probleme de genul diabet, intoleranta la lactoza, etc.
Asadar produsle noastre in majoritate sunt vegane si cu un continut redus de zahar.
Exista multe produse (fara gluten) pe piata cu mult zahar, cu multi aditivi nocivi, cu indice glicemic foarte mare.
Produsele noastre sunt sigure pentru foarte multe intolerante si afectiuni. Sunt sigure si pentru copii.
Produsele noastre sunt gustoase.
Nu am lasat intentionat la urma acest aspect dar credem ca e important ca o persoana bolnava sa nu fie frustrata si sa-si permita o mare varietate de gusturi.
Lapte vegetal de migdale concentrat cu Omega3 (60% migdale blansate degresate) imbogatit cu superalimente – cea mai buna alternativa fara lactoza, fara colesterol, fara soia, bogat in proteine, calciu, magneziu si fier
Bautura vegetala de migdale bio cu preparare instant, bogata in proteine si calciu, permite prepararea a 4L de lapte, bogat in magneziu, fara lactoza, gluten, soia.
Bautura instant bio vegana, din migdale si ciocolata, fara gluten, soia sau lactoza, bogata in proteine si fibre, sursa de calciu, magneziu si fier, 400g de pulbere pentru 3-4L de lapte cu ciocolata.
Lapte de migdale si cocos bio vegan utilizat ca bautura sau la gatit, fara adaos de zahar, bogat in calciu fara lactoza, gluten sau soia. Nefiltrat. Fara zahar adaugat.
Cereale copii, produs bio din cereale prefierte (orez-mei) si alge marine, fara lapte, garantat fara gluten AFDIAG, se poate utiliza incepand cu varsta de 4 luni
Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio, vegan, garantat fara gluten. Produs kosher.
Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.
Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher.
Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.
Inlocuitor al painii, produs bio vegan, garantat fara gluten cu textura crocanta si usoara, aceasta paine fara gluten crocanta este perfecta pentru orice gustare gurmanda. Sursa de fibre si magneziu, fara zahar adaugat.
Sursa de calciu, acest mini lapte vegetal de migdale cu vanilie bio de Madagscar , este un produs vegan din migdale degresate indulcit cu sirop de agave, fara gluten, soia sau lactoza perfecta pentru servici sau calatorii .
Concentrat supa cu legume, fara drojdie, produs bio, garantat fara gluten, un ajutor nepretuit in prepararea ciorbelor si sosurilor precum si a mancarurilor de legume.
Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.
Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara adaos de sare sau zahar, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten, vegan, kosher.
Turte crocante bio din porumb si orez, tartinabile, crocante, bogate in proteine, certificate fara gluten si vegan. Paine fara gluten, fara zahar adaugat.
Paine fara gluten bio din linte verde si orez semiintegral, crocanta, bogata in proteine, garantata fara gluten. Produs vegan realizat fara lapte, oua, drojdie, arome.
Paine fara gluten crocanta bio din naut si orez, tartinabile, crocante, bogate in proteine, certificate fara gluten. Produs vegan realizat fara lapte, oua, drojdie, arome sau adaos de zahar.
Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.
Paste garantate fara gluten, vegan, 100% din mazare verde, fara zahar, fara gluten, sursa de fibre cu continut foarte ridicat de proteine vegetale si continut scazut de carbohidrati.
Paste bio multicereale tip fusilli, garantate fara gluten, produse din specialitate produsă cu un amestec de porumb, orez, orez brun, hrisca si quinoa.
Chipsuri bio cu linte, vegane, certificat fara gluten, sursa de fibre si proteine, produs vegan cu continut de grasime cu 70% mai mic decat chipsurile clasice.
Budinca bio de ciocolata cu lapte vegetal de migdale, fara lactoza, gluten, soia. Continut redus de amidon. Pentru 4 portii. Produs bogat in proteine, sursa de calciu, magneziu, fier. Desert instant cu ciocolata si lapte de migdale.
Regasiti aroma si textura tipica pentru clatite in aceasta amestec nou gata preparat cu germeni de hrisca si nuca de cocos. Produs vegan, garantat fara gluten, fara porumb. Gata in 10 minute.
amestec bio gata de utilizat in patiserie, pe baza de faina de orez cu praf de copt si amidon gata incorporat pentru patiserie fara gluten, fara zahar adaugat.
Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.
Spaghete bio din Anzi garantate fara gluten facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Culorile acestor spaghetti sunt date exclusiv de ingredientele din compozitie: curcuma, spanac, sfecla.
Smantana vegetala bio vegana, pe baza de nuca de cocos, 6% grasimi, fara lapte, gluten, soia, fara zahar adaugat. Ambalaj cu gura de scurgere resigilabila.
Spaghete bio de orez si porumb garantate fara gluten, facute in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Cereale mic dejun din orez si cacao, produs bio fara gluten, fara adaos de zahar, continut mic de grasimi dar bogat de fibre, perfecte pentru micul dejun alaturi de lapte, iaurt si bauturi vegetale. Pentru un mic dejun usor si nutritiv.
Faina bio semiintegrala de orez cu continut ridicat de proteine utilizata in amestec cu fainuri aromate precum quinoa sau hrisca in realizarea de produse de patiserie si paine.
Guma de guar este un agent de ingrosare si stabilizare garantat fara gluten, bogat in fibre, utilizat la prepararea sosurilor, toppingurilor sau produselor de patiseriei fara gluten.
Gustare bio pe baza de orez integral de Camargue, origine protejata Franta, produs bio fara gluten. Inlocuieste painea si poate fi utilizat si ca gustare sau mic dejun.
Amestec bio garantat fara gluten, din categoria de produse bio cu preparare rapida, compus din ovaz si hrisca , asociere echilibrata, sursa de proteine vegetale si fibre.
Gem de portocale si ghimbir fara zahar, fara pectina, fara gluten, indulcit cu suc de struguri. Gust natural si nealterat de portocale si ghimbir. Delicios si sanatos, se poate folosi ca atare sau in diverse prajituri de casa
Preparat bio special pentru micul dejun, din migdale si cereale fara gluten (orez, hrisca, mei), produs vegan, complet solubil, garantat fara gluten, bogat in magneziu, calciu si proteine, imbogatit cu alge, fara lactoza.
Produs vegan, fara zahar, fara gluten, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati
Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Produs organic fara colesterol, sarac in carbohidrati, bogat in fibre dietetice si proteine, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici. Nu contine gluten in mod natural.
Produs organic vegan fara colesterol, sarac in carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici. Produs ce nu contin gluten in mod natural. Contine cu 60% mai putini carbohidrati decat pastele normale si cu 400% mai multe proteine.
Produs vegan, fara zahar, fara gluten, sursa naturala de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati
Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba. Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute
Paste bio multicereale, tip spaghete, garantate fara gluten, produse din specialitate produsă cu un amestec de porumb, orez, orez brun, hrisca si quinoa.
Cereale bebelusi, produs bio din cereale prefierte (orez-mei-hrisca) si legume (mazare-morcov), fara lactoza, garantat fara gluten AFDIAG, incepand cu varsta de 6 luni. Imbogatit cu spirulina.
Produs natural 100%, fara gluten, fara grasimi, fara zahar, fara carbohidrati, fara soia, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. PRODUS FARA MIROS. Produs ce nu contine in mod natural soia.
Produs natural 100%, vegan, keto, FARA MIROS, fara gluten, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati. Perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural soia.
Produs natural 100%, fara gluten, fara grasimi, fara carbohidrati, fara zahar. Perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Fara Miros. Produs ce nu contine in mod natural soia.
Chipsuri bio cu naut, vegane, certificate fara gluten, sursa de fibre si proteine, produs vegan cu continut de grasime cu 62% mai mic decat chipsurile clasice.
Budinca bio de vanilie cu lapte vegetal de migdale, fara lactoza, gluten, soia. Continut redus de amidon. Pentru 4 portii. Produs bogat in proteine, calciu, fosfor si magneziu. Desert instant cu vanilie si lapte de migdale. Continut de migdale partial degresate 65%
Sursa de fibre si proteine, cu textura fina si crocanta, cu aroma unica de castane, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio vegan garantat fara gluten, fara zahar adaugat.
Gustare fara sare adaugata, produs bio pe baza de orez integral de Camargue, origine protejata Franta, produs bio fara gluten. Inlocuieste painea si poate fi utilizat si ca gustare sau mic dejun.
Paine fara gluten crocanta din orez si porumb, gust de ceapa, sursa de fibre si proteine, usor tartinabila. Produs bio vegan, garantat fara gluten, sarac in grasimi.
Sursa de calciu, acest lapte de migdale cu ciocolata bio(20cl), pe baza de migdale degresate, cacao, indulcit cu sirop de agave, nu contine gluten, soia sau lactoza. Format mini. Formula noua.
Preparat bio special pentru micul dejun, din alune de padure si cereale fara gluten, vegan, complet solubil, garantat fara gluten, fara lactoza, bogat in fier, magneziu, calciu, imbogatit cu spirulina si acerola.
Aceste turte tartinabile sunt o veritabila sursa de fibre si proteine, cu textura fina si crocanta, cu aroma unica de castane. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten
Budinca bio de cocos, fara lactoza, gluten, soia. Pentru 4 portii. Produs bogat in fibre si potasiu, desert instant cu lapte de cocos, Continut redus de amidon.
Aceste cereale bebelusi bio sunt realizate din cereale prefierte si fructe(mere si banane), fara lactoza, garantate fara gluten AFDIAG, incepand cu varsta de 6 luni. 100% vegetale, fara lapte, fara gluten si fara soia, acest preparat este o cereala pentru sugari.
Paine fara gluten crocanta bio din orez si porumb, cu gust de rosii, paprika si usturoi, sursa de proteine, usor tartinabila. Produs bio vegan, aperitiv garantat fara gluten, sarac in grasimi.
Produs natural 100%, certificat bio, NOU, vegan, fara miros, fara gluten, fara grasimi, fara carbohidrati, fara soia sau zahar. Excelent pentru dietele vegane, vegetariene si ketogenice (keto), diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau soia.
Produs natural 100%, NOU, fara miros, fara gluten, fara grasimi, fara carbohidrati, fara soia sau zahar. Excelent pentru dietele vegane, vegetariene si ketogenice (keto), diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau soia.
Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi, cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de FETTUCCINE, fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.
Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi, cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de OREZ, fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia, pentru dieta keto.
Produs natural 100%, din konjac. Fara gluten, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati,
Perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, persoane cu intoleranta la grau sau soia. Produs ce nu contine in mod natural soia.
Produs natural 100%, fara carbohidrati, grasimi, cu doar 7kcal/100g, realizate DOAR DIN KONJAC SI APA fara alte fainuri de adaos, paste sub forma de Spaghetti fara gluten, fara OMG, recomandate pentru curele de slabire, vegani, diabetici, intoleranta la gluten si soia.
Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.
Amestec bio vegan optim echilibrat din 4 proteine vegetale (migdale, orez, canepa, mazare) cu preparare rapida. Contine 25g proteine/portie adica 50% din doza zilnica. Nu contine lactoza, nu contine gluten. Cantitatea este suficienta pentru o cura intensiva de 7 zile.
Utilizăm coookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site acceptați utilizarea cookie-urilor. AcceptăRefuzăDetalii
Manage consent
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Cookie
Durată
Descriere
cookielawinfo-checkbox-analytics
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional
11 months
The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy
11 months
The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.