Stoc epuizat

SHIRATAKI Spaghetti Konjac 200g

Produs natural 100%, fara gluten, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural soia.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

Descriere

Caracteristici: produs natural, vegan, fara gluten
Masa bruta: 340 g
Masa neta dupa scurgere: 200 g
Descriere produs: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .
Principalul ingredient este glucomanan – fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac) Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
– un produs natural non alergenic
– contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
– produsul este 100% de origine vegetala
– are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
– produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
– nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
– nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  
– contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
– ofera mult dorita senzatie de satietate; 
– regleaza glicemia. 
Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0

Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)

Mod de utilizare: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.

Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati.

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Marcă

Diet-Food

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsSHIRATAKI Spaghetti Konjac 200g removeTurte crocante cu hrisca - fara gluten 150g removeDrojdie maia de hrisca - fara gluten 50g removeBiscuiti fara gluten cu nuca de cocos 120g removeTurte crocante multicereale - fara gluten150g removeAmestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g remove
Imagine
SKU590154927505633803800484323380380074035338038009017233803800685393380380057786
Rating
Preț
Stoc

Stoc epuizat

30 în stoc

Stoc epuizat

Stoc epuizat

42 în stoc

14 în stoc

DisponibilStoc epuizat30 în stocStoc epuizatStoc epuizat42 în stoc14 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Produs natural 100%, fara gluten, fara grasimi, fara proteine, fara carbohidrati, perfect pentru curele de slabire, potrivit pentru vegetarieni, vegani, diabetici, precum si pentru persoanele cu intoleranta la grau sau alergie la soia. Produs ce nu contine in mod natural soia.

Paine fara gluten crocanta din hrisca. Reprezinta o sursa de fibre si fier, bogata in magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabila. Produs bio, vegan, garantat fara gluten. Produs kosher. 

Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

Biscuiti bio cu nuca de cocos, fara ulei de palmier, produs garantat fara gluten.

Sursa de fibre, si magneziu, cu textura fina si crocanta, foarte usor tartinabile. Paine fara gluten, produs bio garantat fara gluten. Reteta noua cu orez, hrisca si sorg cultivate in Franta.

Amestec gata preparat pentru o paine bio fara gluten de 900g, certificat garantat fara gluten

Content

Caracteristici: produs natural, vegan, fara gluten
Masa bruta: 340 g
Masa neta dupa scurgere: 200 g
Descriere produs: este cel mai popular tip de paste si pot fi consumate doar cu sosul favorit. Pastele din konjac Diet Food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .
Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac) Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii. Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki. 
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente 
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten; 
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;  
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal; 
- ofera mult dorita senzatie de satietate; 
- regleaza glicemia. 
Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0

Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)

Mod de utilizare: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.

Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati.

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Caracteristici: produs bio, fara gluten, vegan, kosher
Gramaj: 150g
Descriere produs: paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* 97.6%(din Bretania, Franta), zahar integral din trestie* (<2%), sare marina
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile.
Origine: Agricultura UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare garantat fara gluten AFDIAG: FR-011-053
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, tomate si paprika, cocos si curry  sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs garantat fara gluten
Gramaj: 50g
Descriere produs: drojdie maia de hrisca, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina
Ingrediente: drojdie maia deshidratata de hrisca* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare:cantitate pentru 1 kg de faina. Folosita pentru cresterea preparatelor de patiserie (amestec gata de utilizare sau faina).Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Alergeni: 0. Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si umiditate. Dupa deschidere si prima folosire inchide plicul
Tara de origine: Franta
Certificare: FR-BIO-01; Certificare fara gluten AFDIAG FR-011-029
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara ulei de palmier.
Gramaj: 120g
Descriere produs: crocanti, fondanti, produs garantat fara gluten cu gust specific de nuca de cocos. Veritabila sursa de fibre, produs fara ulei de palmier. Produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG. Fara ulei de palmier si certificati fara gluten, aceste 12 fursecuri sunt ambalate cate 3 fiind o gustare gourmet pentru orice moment al zilei.
Ingrediente: faina de orez semiintegral*, amidon din cartofi * , zahar alb din trestie*, margarina (unt de shea*, ulei de floarea soarelui *, apa, sare, suc de lamaie concentrat*), fulgi de nuca de cocos* 14,5%, sare de mare, agent de ingrosare: guma de guar* , emulgator: lecitina din floarea-soarelui
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Garantat fara gluten. Poate contine urme de oua, lapte si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-189
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine crocanta realizata fara drojdie, lapte, oua sau arome. Sursa de fibre si magneziu Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Nu contine zahar adaugat si o savoare lejera ce poate fi adaptata oricarei combinatii. Scor nutritional A.  Orez, hrisca si sorg provenite din Franta. Reteta noua. Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegrala* (49,5%) , faina de hrisca* (25%), faina de sorg* (25%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci sau sarate. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01, AFDIAG Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat,  va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in peste 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: amestec bio gata preparat la care se adauga doar drojdie bio pentru prepararea unei paini deosebite, garantata fara gluten, produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez alb*, amidon din cartof*, faina de mei*(21%), faina de castane*, seminte* (10%) (in*, canepa*), Mix Gom* (psilium alb*, guma de salcam*), sare marina
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ingrediente suplimentare: 25g de drojdie de quinoa, 1 lingura mare de ulei de masline, 450-500ml apa calda. 500g din acest produs se folosesc pentru o paine de 900g
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG FR -011-027
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.40.20.10.20.20.6
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Magneziu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g