În stoc

Penne din grau dur 500g

Paste ecologice, sub forma de penne, bogate in fibre.  Doar un strop de ulei de masline, sau sosul dorit si savurati intr-un timp scurt o masa delicioasa si sanatoasa.

SKU: 3380380075070 Category:

Descriere

CARACTERISTICI PENNE DIN GRAU DUR:

  • produs bio, sursa de proteine, continut scazut de sare
  • Gramaj: 500g

DESCRIERE PRODUS:

  • Paste albe, culoare deschisa si un gust neutru care se potriveste bine cu diferite sosuri.
  • Produs in atelierele proprii din Ardeche

INGREDIENTE:

  • GriS superior de grau dur*
  • *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
  • Alergeni: 0002 – contine gluten. Poate contine urme de oua , soia.
  • Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
  • Tara de origine: Agricultura UE. Produs in Franta
  • Certificare: FR-BIO-01

PREPARARE / UTILIZARE:

  • Puneti pastele intr-un volum mare de apa clocotita cu sare, si lasati la fiert timp de 9 minute gatit „al dente” sau 11 minute pentru paste fondante.
  • Scurgeti si bucurati-va aceste paste fierbinti pur si simplu cu un strop de ulei de masline sau insotite cu un sos la alegere.

PRIMÉAL – inca din 1989 una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi

2g din care acizi grasi saturati: 0.3g

Carbohidrati

73g din care zaharuri 2.5g

Fibre

3g

Proteine

11g

Sare

0.01g

Valoare energetica la 100g

1526 kj/ 360 kcal

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor