Descriere
CARACTERISTICI TAITEI RAMEN:
- produse bio
- recomandat pentru retete asiatice
- sursa de proteine si fibre
- gramaj: 250g
DESCRIERE PRODUS:
- Taieteii Probios Ramen sunt taietei de grau ideali pentru supele in stil asiatic, precum celebrul ramen japonez.
- Au un gust delicat, dar caracteristic preparatelor orientale.
INGREDIENTE:
- Faina de grau*, sare, tumeric*, agent de ingrosare: faina de seminte de guar, agent de crestere: carbonat de sodiu.
- *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
- Alergeni: gluten. Poate contine urme de cereale care contin gluten: grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut
- Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat ferit de caldura si lumina.
- Tara de origine: Agricultura UE
- Certificat bio: DE-OKO-003
PREPARARE / UTILIZARE:
- pentru supa – 4 minute in apa clocotita nesarata la foc mic. Treceti prin jet de apa si scurgeti apoi adaugati in supa.
- Varianta preparare fara foc: lasati la macerat in apa fierbinte care nu este la fierbere (70-80 °) timp de aproximativ 10 minute, acoperit. Scurgeti si apoi adaugati in supa pregatita anterior pentru o gustoasa supa ramen de casa!
- Incercati si versiunea Wok Noodles pentru a le praji.
Reteta Supa cu taitei ramen
Folositi pui, taitei ramen, spanac, porumb dulce si oua pentru a face aceasta supa calda, ideala pentru cand aveti pofta de ceva reconfortant, dar usor si sanatos.
• Se amesteca 700 ml de supa de pui, 3 catei de usturoi taiati in jumatate, 4 linguri de sos de soia, 1 lingurita de sos Worcestershire, o bucata de ghimbir feliata de marimea degetului mare, ½ lingurita de cinci condimente, un praf de chilli pudra si 300 ml de apa intr-o oala sau o cratita mare, se aduce la fiert, apoi reduceti focul si fierbeti timp de 5 minute.
• Gustati supa – adaugati 1 lingurita de zahar alb sau putin sos de soia pentru a-l face mai dulce sau mai sarat dupa bunul plac.
• Gatiti 375 g taitei ramen urmand instructiunile de pe ambalaj, apoi scurgeti si puneti deoparte.
• Se feliaza 400 g carne de porc sau pui fiarta, se prajeste in 2 linguri de ulei de susan pana abia incepe sa se rumeneasca, apoi se lasa deoparte.
• Impartiti taiteii in patru boluri. Acoperiti fiecare cu un sfert de carne, 25 g spanac, 1 lingura de porumb dulce si doua jumatati de ou fiert fiecare.
• Se strecoara supa intr-o tigaie curata, apoi se aduce din nou la fiert.
• Impartiti supa intre boluri, apoi presarati peste 1 foaie de nori maruntita, ceapa primavara sau esalota feliata si un strop de susan. Lasati spanacul sa se inmoaie usor inainte de servire.
Pofta buna !
Probios va ofera paste din grau dur integral 100% italian, bogate in fibre, preparate dupa metode traditionale, in diferite forme: spaghetti, linguine, penne, fusilli, macaroane si fidea.