În stoc

Ciocolata neagra cu ghimbir confiat 180g

Ciocolata neagra bio origine Sao Tome cu aroma gurmanda piperata, picanta de ghimbir confiat. Continut de cacao 66% in ciocolata

SKU: 3477730051058 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara lecitina
Gramaj: 180g
Descriere produs: avand o consistenta generoasa, acest baton de ciocolată neagră cu cuburi de ghimbir confiat este un rasfat pur!
Originar din regiunea Shandong din China, ghimbirul folosit in aceasta ciocolata neagra ofera o aroma picanta si piperata care se potriveste de minune cu cacao Santomé din soiul Amelonado.
Cacaoa provine din sectorul nostru organic de comert echitabil din São Tomé, etichetat BIOPARTENAIRE®
Ingrediente: Pasta de cacao São Tomé*(1), zahar alb din trestie*(1), cuburi de ghimbir confiat* 18% (ghimbir* 55%, zahar* 45%), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), unt concentrat* (lapte).
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
(1) 79% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com.
(2) Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta.
Cacao minim 66% in ciocolata. 18% continut de ghimbir
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: poate contine alte nuci si cereale care contin gluten.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii.
Certificare: FR-BIO-01
TRASABILITATE FIZICA GARANTATA
Exigenta si transparenta
Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale.
Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil.
Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori.
VALORILE SI ACTIUNILE PE CARE LE SPRIJINITI CUMPARAND ACEASTA CIOCOLATA
Ciocolatele Kaoka sunt realizate cu 100% cacao din sectoarele noastre integrate: Ecuador, Sao Tome, Peru și Republica Dominicana. O alegere care ne permite sa garantam o cacao folosita este de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii nostri producatori.
COOPERATIVA CECAB DIN SÃO TOMÉ
Cand Kaoka a ajuns in 2001 în São Tomé, o insula de o frumusete salbatica, pastrata inca departe de restul lumii, cultura de cacao era abandonata de multi ani. Totul trebuia reconstruit. Obiectivul ? Relansarea productiei de cacao organica si profitabila pe insula.
Cu sprijinul lui Kaoka, cooperativa CECAB a devenit principalul exportator al tarii.
Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila.

Informații suplimentare

Grasimi

33.8g din care acizi grasi saturati 20.6g

Carbohidrati

47.1g din care zaharuri 43g

Proteine

6g

Fibre

8.3g

Sare

0.03g

Valoarea energetica la 100g

2220 kJ / 533kcal

Marcă

Kaoka