Stoc epuizat

Ciocolata neagra 58% cu cocos 100g

Ciocolata neagra bio cu cocos delicat prajit si 58% continut de cacao organica

Promotie valabila in limita stocului disponibil

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3477730001725 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 100g
Descriere produs: O ciocolata neagra fondanta cu nuca de cocos pentru o placere exotica!
Chipsurile de nuca de cocos delicat prajite si crocante aduc mult deliciu acestui bar organic de cacao provenit din comerț echitabil.
Ingrediente: pasta de cacao Peru*(1), zahar alb din trestie*(1), nuca de cocos rasa si prajita* 12%, unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau Sao Tomé*(1)(2). Continut de cacao 58%
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
(1) 88% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com.
(2) Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii.
Certificare: FR-BIO-01
TRASABILITATE FIZICA GARANTATA
Exigenta si transparenta
Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale.
Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil.
Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori.
VALORILE SI ACTIUNILE PE CARE LE SPRIJINITI CUMPARAND ACEASTA CIOCOLATA
COOPERATIVA COLPA DE LOROS DIN PERU
Kaoka sustine un grup de producatori care s-au unit in dorinta de a produce cacao de calitate si de a pastra un ecosistem endemic: Colpa de Loros. Aceasta zona aflata anterior sub controlul traficului de droguri trebuie sa se confrunte cu soluri degradate de fostele culturi intensive de coca, punand in pericol productia de cacao si veniturile producatorilor.
Kaoka sprijina acest grup in refacerea solului pentru a perpetua cultivarea arbrilor de cacao organic din Colpa de Loros.
Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila.

Informații suplimentare

Grasimi

41g din care acizi grasi saturati 28g

Carbohidrati

42g din care zaharuri 37g

Proteine

6.1g

Fibre

7.4g

Sare

0.08g

Valoare energetica la 100g

2394 kJ / 576kcal

Marcă

Kaoka