În stoc

Ciocolata neagra 58% cu merisoare 100g

Ciocolata neagra bio cu merisoare uscate si 58% continut de cacao. Bogata in vitamine si antioxidanti.

SKU: 3477730001787 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 100g
Descriere produs: Descoperiti o noua experienta gustativa cu ciocolata neagra Kaoka bogata in merisoare uscate!
Merisoarele sunt fructe de padure delicioase, bogate in antioxidanti, vitamine si minerale. Superfructele aduc o explozie de arome care se imbina armonios cu dulceata ciocolatei negre.
Ingrediente: pasta de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Rep. Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), zahar blond din trestie*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Rep. Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), merisoare liofilizate* 3%.
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Continut cacao 58%
(1) 97% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com.
(2) Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: poate contine lapte, nuci si cereale care contin gluten.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii.
Certificare: FR-BIO-01
TRASABILITATE FIZICA GARANTATA
Exigenta si transparenta
Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale.
Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil.
Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori.
VALORILE SI ACTIUNILE PE CARE LE SPRIJINITI CUMPARAND ACEASTA CIOCOLATA
Ciocolatele Kaoka sunt realizate cu 100% cacao din sectoarele noastre integrate: Ecuador, Sao Tome, Peru și Republica Dominicana. O alegere care ne permite sa garantam o cacao folosita este de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii nostri producatori.
Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila.

Informații suplimentare

Grasimi

36g din care acizi grasi saturati 23g

Carbohidrati

45g din care zaharuri 41g

Proteine

6.2g

Fibre

8.8g

Sare

0.01g

Valoare energetica la 100g

2273 kJ / 546 kcal

Marcă

Kaoka