În stoc

Ciocolata neagra cu coji de portocale confiate, migdale si alune 180g

Ciocolata neagra bio cu bucati de portocala confiata, migdale si alune caramelizate, o bucurie nevinovata pentru seri speciale.

SKU: 3477730051065 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 180g
Descriere produs: Descoperiti noul vostru rasfat, o tableta consistenta de ciocolata neagra ornata generos cu bucati de coaja de portocala confiata, migdale si alune.
Aromele ciocolatei São Tomé din compozitie sunt sporite de prospetimea cojilor de portocale confiate si de textura crocanta a fructelor uscate. O ciocolata care aminteste de bucuria gurmanda de la ocazii speciale.
Cacaoa provine din sectorul nostru organic de comert echitabil din São Tomé, etichetat BIOPARTENAIRE®
Ingrediente: Pasta de cacao São Tomé*(1), zahar alb din trestie*(1), unt de cacao Ecuador si/sau Peru si/sau Republica Dominicana si/sau São Tomé*(1)(2), coji de portocale confiate* 9% (zahar*, sirop de glucoza-fructoza*, coaja de portocala*), bucati de migdale caramelizate* (migdale* 4,2%, zahar*), bucati de alune caramelizate*(1) (alune*(1) 4,2%, zahar*(1)), unt concentrat* (lapte).
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
(1) 82% din totalul ingredientelor de origine organica provin din comert echitabil controlat conform standardului FiABLE. Mai multe informatii pe www.BIOPARTENAIRE.com.
(2) Proportia originilor noastre variaza in functie de recolta.
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: poate contine alte nuci si cereale care contin gluten.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra ferit de umiditate si caldura, intre 15 si 18°C. Daca este depozitata incorect, ciocolata poate deveni alba. Acest fenomen natural nu are niciun impact asupra sanatatii.
Certificare: FR-BIO-01
O degustare de ciocolata dupa regulile artei se face in etape si cu toate simturile noastre. Incepem prin a observa ciocolata, o atingem, o ascultăm, apoi o mirosim.
In cele din urma degustam, pentru a-i descoperi textura si a percepe aromele.
TRASABILITATE FIZICA GARANTATA
Exigenta si transparenta
Kaoka refuza principiul echilibrului de masa pentru fabricarea ciocolatei sale.
Balanta de masa este un mecanism de certificare care face posibila fabricarea de produse din comert echitabil cu materii prime din comertul echitabil si/sau din comertul nonechitabil.
Ciocolatele Kaoka® sunt fabricate in mod separat: asta inseamna ca in ciocolatele Kaoka sau mai precis in pasta si untul de cacao, exista doar cacao pe care o achizitionam din comertul echitabil de la partenerii producatori.
VALORILE SI ACTIUNILE PE CARE LE SPRIJINITI CUMPARAND ACEASTA CIOCOLATA
Ciocolatele Kaoka sunt realizate cu 100% cacao din sectoarele noastre integrate: Ecuador, Sao Tome, Peru și Republica Dominicana. O alegere care ne permite sa garantam o cacao folosita este de inalta calitate, cultivata cu respect pentru mediu si biodiversitate si cu adevarat profitabila pentru partenerii nostri producatori.
COOPERATIVA CECAB DIN SÃO TOMÉ
Cand Kaoka a ajuns in 2001 în São Tomé, o insula de o frumusete salbatica, pastrata inca departe de restul lumii, cultura de cacao era abandonata de multi ani. Totul trebuia reconstruit. Obiectivul ? Relansarea productiei de cacao organica si profitabila pe insula.
Cu sprijinul lui Kaoka, cooperativa CECAB a devenit principalul exportator al tarii.
Kaoka este pionierul productiei de ciocolata bio, producand de mai bine de 30 de ani ciocolata si bomboane de ciocolata de exceptie pe baza de cacao provenita din filiera organica bioechitabila.

Informații suplimentare

Grasimi

39g din care acizi grasi saturati 22g

Carbohidrati

39g din care zaharuri 37g

Proteine

7.4g

Fibre

8.8g

Sare

0.03g

Valoare energetica la 100g

2302 kJ / 554kcal

Marcă

Kaoka