Stoc epuizat

Spray pentru indepartarea petelor 250ml

Produs bio eficient pentru indepartarea petelor de fructe, iarba, vin, sange, cerneala, grasimi de pe suprafete textile, imbracaminte si lenjerie, chiar delicate.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380048180 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: Spray pete ecologic pentru orice fel de pete si orice fel de textile.
Gramaj: 250ml
Descriere produs:
– eficace contra urmelor de fructe, iarba, vin, sange, cerneala, grasimi, vopsele pictura
– imbogatit cu ulei esential organic de lamaie, fara coloranti si fara parfum de sinteza; Netestat pe animale
Ingrediente: 5-15% tensioactivi nonionici, <5% surfactanti amfoteri, tensioactivi anionici,  ulei esential de lamaie* , Limonene. Contine deasemenea: apa, solvent, extract de sapun*, corectoe de aciditate, denaturanti.
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica. 0,6% din ingrediente provin dnin Agricultura Ecologica; 99,99% din ingrediente sunt de origine naturala
Utilizare:
– agitati spray pete inainte de fiecare utilizare. Recomandat pentru textile, lenjerie si imbracaminte, chiar si cele delicate.
– faceti cateva pulverizari pe pata, frecati usor, lasati sa actioneze 5-15 min. Pentru matase si lană nu depasiti 5 min. Apoi spalati normal.
– pentru tesaturi care nu pot fi spalate manual sau in masina de spalat clatiti locul patat cu ajutorul unui burete umed. Daca este necesar repetati procesul de clatire de mai multe ori.
Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, folositi masina de spalat la capacitate totala si respectati instructiunile de dozare recomandate.
Precautii:
– Contine Limonene. Poate produce reactii alergice. In acest caz consultati un medic, pastrati recipientul sau eticheta la indemana. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Fabricat: Franta
Certificare: „1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta „detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert