În stoc

Detergent lichid de rufe ultraconcentrat cu sapun de Marsilia 1.5L

Detergent bio lichid concentrat (1,5L = 3L) cu sapun de Marsilia, ajunge pentru 99 de spalari (utilizand doza recomandata). Formula ultraconcentrata pentru spalare manuala sau la masina, rufe albe sau colorate, 100% natural, fara ulei de palmier, fara sulfati sau coloranti.

SKU: 3380380098109 Category:

Descriere

Caracteristici: Detergent lichid bio, fara ulei de palmier, 66 spalari
Gramaj: 1,5 Litri
Descriere produs:
– Cu sapun de Marsilia
– Detergent lichid pentru textile la masina de spalat sau manual
– Garantat fara ulei de palmier si sulfat, fara colorant sau parfum sintetic
– Nu contine materiale de origine animala si nu a fost testat pe animale
– 60% mai putin plastic (comparativ cu o sticla Ecodoo de 1,5 L)
– Concentrat pentru de 2 ori mai mult detergent
– Ambalaje 100% reciclabile
– detergent indicat atat pentru spalatul la masina cat si de mana al tuturor tipurilor de materiale textile;
– se pot face 99 spalari (conform dozelor recomandate);
– nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.
Ingrediente: 5-15% sapun de in si sapun de Marsilia, <5% agenti de suprafata nonionici, agenti de suprafata amfoteri, saruri carbonatice, solvent, glicerina, corector de PH, citrat de sodiu, sare. Deasemenea: apa, aloe vera*, ulei esential de migdale*. * ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
4,5% din ingrediente provin Agricultura ecologica; 100% din ingrediente sunt de origine naturala
Utilizare:
VERSIUNEA CONCENTRATA: Agitati inainte de fiecare utilizare. Masina de spalat: 15 ml pentru o masina de 4,5 kg.
Spalare manuala: 7,5 ml pentru 5 L de apa calduta.
In cazul apei foarte dure sau a rufelor foarte murdare, adaugati inca 7,5 ml.
VERSIUNEA DILUATA: umpleti recipientul de detergent Ecodoo Sensitive de 2 L cu 1 volum de apa, apoi completati cu 1 volum de detergent concentrat cu sapun de Marsilia si amestecati.
Apoi urmati instructiunile de dozare indicate pe recipientul pentru detergent de rufe cu sapun de Marsilie Ecodoo 2L:
– 1 dop contine 60ml detergent
– pentru spalare la masina utilizati 1/2 dop la 4,5 kg de lenjerie;
– spalare manuala: 1/4 dop la 5 litri de apa;
– in cazul unei ape foarte calcaroase sau a unei lenjerii foarte murdare, adaugati suplimentar inca 1/4 dop. Lasati 5 minute sa se inmoaie apoi frecati, clatiti apoi stoarceti din nou fara sa rasuciti.
GESTUR ECO: Pentru a respecta mediul înconjurător, utilizati masina de spalat la incarcare maximă, favorizati ciclurile de spalare la temperatura scazuta si urmati instructiunile de dozare.
Recomandare: respectati dozajele de pe eticheta produsului in functie gradul de murdarire a hainelor si de duritatea apei.
Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, folositi masina de spalat la capacitate totala si respectati instructiunile de dozare recomandate. Flacon 100% reciclabil, produs din 30% materii reciclate
Fabricat: Franta
Precautii: provoaca iritatii severe ochilor. Depozitati in locuri in care copii nu au acces facil. In caz de contact cu ochii, spalati imediat cu apa din abundenta si consultati un medic specialist, aratandu-i eticheta produsului. Scoateti lentilele de contact dacă victima le poarta si dacă pot fi indepsrtate cu usurinta. Continuati clatirea. In caz de ingerare, consultati imediat un medic si aratati-i eticheta sau ambalajul produsului. Contine Linalool, Linalyl Acetate. Poate produce reactii alergice.
Certificare: Detergent ecologic certificat de ECOCERT Greenlife conform standardului ECOCERT disponibil pe http://detergents.ecocert.com.
Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei! Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert