În stoc

Balsam de rufe bio cu miros de lavanda 1L

Balsam de rufe cu miros de lavanda. Faciliteaza calcarea rufelor si are efect antistatic. Formula ultraconcentrata pentru 40 spalari

SKU: 3380380099977 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio certificat Ecocert, pentru 40 de spalari, parfum lavanda

Gramaj: 1000 ml

Descriere produs:

– faciliteaza calcarea rufelor si are efect antistatic.

– da moliciune si suplete rufelor

– miros proaspat si discret

– fara coloranti, fara parfum de sinteza

– nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Ingrediente: 5-15% agenti surfactanti cationici, < 5% conservant (Acid Lactic), ulei esential de lavandin*. Deasemenea apa, aloe vera*, isopropanol, linalool, clorura de magneziu. * ingrediente care provin din Agricultura Ecologica

10,2% din ingrediente provin din Agricultura ecologica; 98% din ingrediente sunt naturale

Utilizare: Continut 1 capac=50ml. utilizati 1/2 capac la o masina de 4,5 Kg. In cazul spalarii manuale utilizati 20ml la 10L de apa. Nu puneti balsamul direct pe rufe. Nu expuneti sau depozitati produsul la temperaturi de inghet.

Precautii:

– nu lasati produsul la indemana copiilor

– in caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata si consultati apoi un specialist

– in caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i produsul si eticheta

Flacon 100% reciclabil. Actiuni ecologice: pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, folositi masina de spalat la capacitate totala si respectati instructiunile de dozare recomandate.

Fabricat: Franta. Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com.

Certificare: “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!

Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert