Stoc epuizat

Amestec pentru patiserie – fara gluten 500g

amestec bio gata de utilizat in patiserie, pe baza de faina de orez cu praf de copt si amidon gata incorporat pentru patiserie fara gluten, fara zahar adaugat.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380057663 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: reteta fara zahar adaugat, avant agent de crestere incorporat, o veritabila sursa de fibre. Produs garantat fara gluten realizat in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG.
Ingrediente: faina de orez* (alba* si semiintegrala*), amidon* (de tapioca*, de cartofi*), praf de copt*, (amidon de porumb*, acid tartric (24%)), bicarbonat de sodiu), psilium*, fibre de mar*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: amestecul de patiserie se utilizeaza ca si faina obisnuita. Praful de copt este deja incorporat in proportia recomandata. Acest amestec se preteaza la numeroase retete de produse sarate sau dulci, tarte savuroase, clatite pufoase si prajituri usoare.
Produsul contine mod de preparare in interiorul etichetei.
Origine: Agricultura UE/non UE, Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: Spatii racoroase si uscate
Certificare: FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-026
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)