Stoc epuizat

Bio Premix probiotice Cresterea imunitatii – 60 capsule – 27g

Supliment alimentar bio vegan sub forma de capsule vegetale, imbunatateste imunitatea si rezilienta, probiotic format din cinci tulpini de bacterii. Contine peste 4,5 miliarde de bacterii ale acestor tulpini intr-o singura capsula.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 5906660508373 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, supliment alimentar, produs vegan

Continut: 60 capsule vegetale, Greutate neta:27g

Descriere produs: Probiotic 100% vegan, supliment bio utilizat in cresterea imunitatii si rezilientei este format din 5 tulpini de bacterii si imbunatatit cu prebiotice Inulina si Baobab pentru cresterea eficientei. Contine peste 4,5 miliarde de bacterii ale acestor tulpini intr-o singura capsula.

Termenul de Probiotic provine din grecescul „Pro bios” – pentru viata. Nu fara motiv putem spune ca intestinul este al doilea creier sau ca imunitatea traieste in intestin. Intestinul este un organ care are un impact direct si indirect asupra sanatatii si calitatii functionarii intregului nostru corp. Din pacate, stilul nostru de viata – graba constanta, stresul, dieta nesanatoasa, antibioticele – duc la distrugerea microflorei intestinale. Intestinele nesanatoase se pot manifesta intr-o varietate de afectiuni, cum ar fi indigestie, dureri de stomac, letargie, lipsa de concentrare, stare slaba a pielii, supraponderalitate sau boli autoimune. Prin urmare, este necesar sa aveti grija de microflora si intestin inainte ca aceasta sa fie deteriorata.

Cum sa o faceti?

Cel mai bun mod este suplimentarea cu culturi de bacterii vii. Am dezvoltat probiotice cu o concentratie mare de tulpini bacteriene, care, atunci cand sunt luate in mod regulat, sunt capabile sa imbunatateasca functionarea microflorei intestinale si in mod direct functionarea corpului nostru.

Va prezentam o scurta descriere a fiecarui produs probiotic, fiecare produs imbunatateste imunitatea corpului nostru si fiecare tulpina are efecte dovedite stiintific in diferite domenii. Pentru eficienta lor, probioticele au fost îmbogatite cu BIO PREBIOTICE certificate (inulina si baobab), datorita carora bacteriile probiotice sunt mult mai eficiente, deoarece prebioticele sunt alimentele care stimuleaza activitatea lor.

Scop: Imunitate si rezilienta

Probiotic + Prebiotic = Sinbiotic, combinatia perfecta pentru intestinele tale. Merita sa investesti intr-un intestin sanatos, deoarece bacteriile probiotice pot fi solutia la problemele tale de sanatate.

Premix pentru Cresterea imunitatatii este un probiotic format din cinci tulpini de bacterii:

paracasei – LC86,

acidophilus – LA85,

rhamnosus – LRa05,

lactis – BLa80,

breve – BBr60

Contine peste 4,5 miliarde de bacterii ale acestor tulpini intr-o singura capsula. Amintiti-va atunci cand comparati probiotice faptul ca, cu cat este mai mare concentratia de bacterii, cu atat este mai mare eficienta acestora.

Imbogatit cu PREBIOTICE: Inulina si Baobab. Datorita prebioticelor,fiecare probiotic este mult mai eficient.

Ingrediente/capsula: Inulina*, Premix cresterea imunitatii 10%(L. paracasei LC89, L.acidophilus LA85, L.rhamnosus LRa05, B.lactis BLa80, B.breve BBr60) 45mg, Fructe Baobab pulbere*

Capsula vegetala: HPMC hidroxipropilmetilceluloza

* ingrediente provenite din Agricultura organica

Notificare: SNPMAPS, seria AA 14617/3.02.2021

Origine ecologica: UE

Certificare: PL-EKO-03

Alergeni: 0

Utilizare: cate 2 capsule pe zi cu apa, de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos;Produsul nu contine substante cu potential alergenic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Conditii de pastrare si consum: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat, in ambalajul originar

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Via Naturalia – un magazin bio pentru intreaga familie.

Marcă

Diet-Food