În stoc

Bio Colostrum – 90 capsule – 36g

Supliment alimentar bio sub forma de capsule vegetale, sustine in mod natural imunitatea organismului

SKU: 5906395147533 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, supliment alimentar

Continut: 90 capsule vegetale, Greutate neta: 36g

Descriere produs: Supliment alimentar bio, colostrul contine lactoferina, lizozima, imunogluboline IgA, IgG si multe alte substante active care intaresc in mod natural imunitatea organismului. Ingredientele active continute in colostru au, de asemenea, un efect semnificativ asupra maturarii intestinelor, intarind astfel bariera intestinala. Colostrul este o sursa naturala de factori imunizanti si de crestere.

Beneficii:

– sustine functionarea sistemului imunitar, datorita continutului bogat in imunoglobuline

– sustine o dezvoltare armonioasa si incurajeaza refacerea tisulara prin continutul de factori de crestere

– efect pozitiv asupra sistemului imunitar intestinal

– efect asupra florei bacteriene intestinale adecvate

– protejeaza impotriva particulelor mari care contin toxine bacteriene sau alergeni de la intrarea in intestine si in sange.

– reprezinta o noua alternativa a tratamentului complementar in cazul afectiunilor gastrointestinale

Colostrul este definit in literatura mediacla ca fiind prima secretie lactata la momentul parturitiei, diferind din punct de vedere al compozitiei fata de laptele matur, deoarece contine o cantitate mai mare de lactalbumina si proteine din lapte, fiind de asemenea bogat in anticorpi ce ofera o imunitate pasiva nou-nascutului. Colostrul de origine bovina din care este extras acest supliment alimentar este produs de catre vaci in primele zile dupa nastere. Acest ”prim lapte” are o compozitie diferita din punct de vedere imunologic si al nutrientilor, fata de laptele matur. Contine macronutrienti precum proteine, carbohidrati, oligozaharide, grasimi, si micronutrienti precum vitamine si minerale, de asemenea, contine factori de crestere, factori imunizanti si componente anti-microbiene, ce nu sunt prezente in lapte sau sunt prezente in cantitati mult mai mici.

Ingrediente/capsula: Colostrum liofilizat bio – 400 mg

Capsula vegetala: HPMC hidroxipropilmetilceluloza

* ingrediente provenite din Agricultura organica

Notificare: SNPMAPS, seria AA 14618/3.02.2021

Origine ecologica: UE

Certificare: PL-EKO-03

Utilizare: cate 3 capsule pe zi, cu multa apa, de preferinta cu o jumatate de ora inainte de masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dietă variata, echilibrata si un stil de viata sanatos; Produsul nu contine substante cu potential alergenic; A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.

Conditii de pastrare si consum: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat, in ambalajul originar

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Marcă

Diet-Food