Stoc epuizat

Farfalle de orez integral 250

Paste bio de orez integral, paste fara gluten. Gata in 14 minute.

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380380105067 Category:

Descriere

CARACTERISTICI FARFALLE INTEGRALE DE OREZ:

  • produs bio, fara adaos de sare
  • Gramaj: 250g

DESCRIERE PRODUS:

  • specialitate de paste fara gluten pe baza de orez integral
  • produs garantat si certificat fara gluten
  • perfect cu sosul favorit, in salate reci sau pur si simplu cu o lingura de ulei de masline

INGREDIENTE:

  • Faina de orez integral
  • *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
  • Alergeni: 0
  • Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
  • Tara de origine: Agricultura non UE
  • Certificare: IT-BIO-008
  • Certificare AFDIAG (garantat fara gluten): FR-011-231

PREPARARE / UTILIZARE:

  • Intr-un volum mare de apa clocotita cu sare, fierbeti aproximativ 14 minute (13 minute „aldente”).
  • Pentru o fixare mai buna, evitati amestecarea.
  • Scurgeti, clatiti si adaugati o lingura de ulei de masline.
  • Le puteti consuma alaturi de un sos la alegere sau in salate cu legume, masline si verdeturi sau feta.

Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi

2.8g din care acizi grasi saturati: 0.7g

Carbohidrati

72g din care zaharuri 0.8g

Fibre

3.2g

Proteine

7.5g

Sare

0g

Valoare energetica la 100g

1481 kj/ 350 kcal

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)