În stoc

Drojdie maia de quinoa 50g – fara gluten

Produs garantat fara gluten folosit in panificatie si patiserie de persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

SKU: 3380380070983 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs garantat fara gluten, drojdie fara gluten

Gramaj: 50g

Descriere produs: drojdie fara gluten tip maia, din quinoa, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina

Ingrediente: drojdie maia deshidratata de quinoa* (40%) si de orez* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.

*80% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica

Alergeni: absent

Recomandari de utilizare: cantitate pentru 1 kg de faina. Folosita pentru cresterea preparatelor de patiserie (amestec gata de utilizare sau faina). Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Alergeni: 0. Garantat fara gluten

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si umiditate. Dupa deschidere si prima folosire inchide plicul.

Tara de origine: Franta

Certificare: FR-BIO-01. Certificare fara gluten AFDIAG FR-011-029

Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)