În stoc

Biscuiti – fara gluten cu ciocolata neagra 150g

Dulciuri bio fara gluten cu ciocolata neagra.

SKU: 3380380049705 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, produs fara gluten
Gramaj: 150g
Descriere produs: Fursecuri bio produse fara lapte, sursa de fibre, cu textura crocanta.
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, zahar alb de trestie*, pepite de ciocolata* (cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), ulei de palmier nehidrogenat, ciocolata* (cacao*, zahar alb de trestie*, unt de cacao*, vanilie pudra*), amidon de cartofi*, sirop de orez*, sare marina*, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui, agent de crestere: carbonat de amoniu, psyllium*
Total ciocolata 19,9%
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Origine: Agricultura UE/nonUE. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten. Poate contine urme de ou, de lapte si de fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01, Certificare AFDIAG FR-011-047
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

Ma vie sans Gluten

Ma vie sans gluten – pentru cei care vor sa redescopere placerea unei bucatarii sanatoase, echilibrate, creative, gustoase, organice garantate fara gluten! Ma vie sans gluten face parte din AFDIAG (Asociatia franceza a intolerantei la gluten).Boala celiaca este o afectiune a sistemului imun, declansata de ingestia glutenului alimentar, in care apar leziuni la nivelul intestinului subtire. Glutenul este o proteina de origine vegetala care se gaseste in cereale precum graul, orzul sau secara. Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio)