În stoc

Bilute de orez cu cacao fara zahar, fara gluten 150g

Cereale mic dejun din orez si cacao, produs bio fara gluten, fara adaos de zahar, continut mic de grasimi dar bogat de fibre, perfecte pentru micul dejun alaturi de lapte, iaurt si bauturi vegetale. Pentru un mic dejun usor si nutritiv.

Descriere

Caracteristici: produse bio, fara gluten, fara zahar adaugat, low fat, fara drojdie, bogat in fibre
Gramaj: 150g
Descriere produs: cereale fara gluten – bilute din orez, marca Rice & Rice, fara zahar adaugat, bogate in fibre. Combinati cu lapte sau bauturi vegetale din orez aceste cereale mic dejun extralight pentru a incepe ziua cu un mic dejun hranitor ! Incercati si cerealele de orez natur !
Ingrediente: faina de orez* 89,5%, sirop de agave 6%, cacao degresata pudra*4%, sare
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Pot contine urme de lapte
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 12 luni
Tara de origine: Agricultura UE/ non UE
Fabricat: Italia
Utilizare: Aceste bilute de orez se consuma alaturi de lapte rece, iaurt sau de bauturi vegetale pe baza de soia sau orez. Consumati imediat ce adaugati laptele pentru a pastra aceste cereale crocante.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Probios va ofera in gama Rice & Rice, produse bio din orez, fara gluten, certificate bio, pentru micul dejun, snacksuri, dulciuri, paste, maioneza vegetala si preparate pe baza de orez gata de gatit. 

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsBilute de orez cu cacao fara zahar, fara gluten 150g removeFaina de mei - fara gluten 500g removePenne in 3 culori fara gluten 250g removeQuinoa rosie 500g removeCrousty Roll cu cacao și alune - fara gluten 125g removeMix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g remove
Imagine
SKU801869900976333803800549213380380071270338038000000333803800702803380380057649
Rating
Preț
Stoc

138 în stoc

48 în stoc

132 în stoc

10 în stoc

6 în stoc

13 în stoc

Disponibil138 în stoc48 în stoc132 în stoc10 în stoc6 în stoc13 în stoc
Adaugă în coș

DescriereCereale mic dejun din orez si cacao, produs bio fara gluten, fara adaos de zahar, continut mic de grasimi dar bogat de fibre, perfecte pentru micul dejun alaturi de lapte, iaurt si bauturi vegetale. Pentru un mic dejun usor si nutritiv.

Faina de mei certificata fara gluten pentru patiserie si paine fara gluten

Paste bio semiintegrale fara gluten cu continut mare de proteine, a caror combinatie de culori este data de ingredientele din compozitie: orez, quinoa, amarant, sfecla, curcuma.

Sursa de proteine, fibre, fier, magneziu, si proteine, quinoa rosie bio nu contine gluten in mod natural. Creste natural in cantitati mici, intre culturile de quinoa real alba.  Origine Bolivia. Calitate premium. Gata in 12 minute

Biscuiti umpluti cu cacao si alune, garantat fara gluten, fara ulei de palmier

Aditiv fara gluten foarte bogat in fibre care va permite sa structurati aluatul, sa ii faceti moale(perfect pentru paste sau tarte), si sa obtineti o paine moale, aerata si non-lipicioasa.

ContentCaracteristici: produse bio, fara gluten, fara zahar adaugat, low fat, fara drojdie, bogat in fibre Gramaj: 150g Descriere produs: cereale fara gluten - bilute din orez, marca Rice & Rice, fara zahar adaugat, bogate in fibre. Combinati cu lapte sau bauturi vegetale din orez aceste cereale mic dejun extralight pentru a incepe ziua cu un mic dejun hranitor ! Incercati si cerealele de orez natur ! Ingrediente: faina de orez* 89,5%, sirop de agave 6%, cacao degresata pudra*4%, sare * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Pot contine urme de lapte Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros Termen de valabilitate: 12 luni Tara de origine: Agricultura UE/ non UE Fabricat: Italia Utilizare: Aceste bilute de orez se consuma alaturi de lapte rece, iaurt sau de bauturi vegetale pe baza de soia sau orez. Consumati imediat ce adaugati laptele pentru a pastra aceste cereale crocante. Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007 Probios va ofera in gama Rice & Rice, produse bio din orez, fara gluten, certificate bio, pentru micul dejun, snacksuri, dulciuri, paste, maioneza vegetala si preparate pe baza de orez gata de gatit. 

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina de mei garantata fara gluten produs bio facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de mei*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: folosita singura sau in amestec cu faina de orez da o textura si un gust deosebit painii si produselor de patiserie fara gluten.
Origine: Agricultura Franta. Fabricat in Franta
Alergeni: 0 Garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste bio de tip mini penne colorate in mod natural datorita compozitiei, realizate in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG
Ingrediente: faina de orez semiintegrala*, faina de quinoa*, faina de amarant*, spanac*, sfecla* curcuma*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: fierbeti intr-un volum mare de apa sarata in clocot timp de circa 12 minute. A se consuma in stare calda, cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos bio la alegere
Origine: Agricultura non UE
Alergeni: 0. Produs garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: BO-BIO-123, Certificare AFDIAG FR-011-008
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, vegan, provenit din comertul bio-echitabil, sursa de proteine si fibre Gramaj: 500g Descriere produs: seminte din familia Chenopodiaceae (cum ar fi spanacul), comparat cu o cereala din cauza compozitiei sale nutritive Sursa de fibre, fier si de magneziu, quinoa are un procent ridicat de proteine, foarte bine echilibrat si este natural fara gluten. Quinoa rosie este un soi diferit de quinoa alba,la fel de veche ca si cultura. Aceasta creste in mod natural in cantitati mici, in culturile de quinoa real. Timp de preparare doar 12 minute Ingrediente: Quinoa rosie* *ingrediente provenite Agricultura Ecologica Preparare: se prepara la fel ca orezul, clatiti, apoi fierbeti 1 volum de quinoa rosie in 2 volume de apa, timp de 12 min Poate fi consumata fierbinte sau rece, in salate, sarate sau dulci. Odata fierte devin bicolore! Textura sa mai ferma decat la quinoa alba,le face mai potrivite pentru mancaruri sarate si amestecul cu alte seminte, pentru a aduce un strop de culoare. 60g reprezinta o portie pentru o persoana. Pentru o aroma deosebita puneti la fier si un cub de supa Primeal Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Ambalat in atmosfera protectoare ISERE. Ambalaj reciclabil din carton. Tara de origine: Bolivia Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 24 de luni Certificator: FR-BIO-01 PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara ulei de palmier

Gramaj: 125g

Descriere produs: biscuiti crocanti cu umplutura de cacao si alune ambalati cate doi, excelenti pentru o pauza gurmanda.

Ingrediente: umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, uleiuri vegetal de floarea soarelui*, ciocolata* (cacao pudra maigre*, zahar alb din trestie*, unt de cacao) , ALUNE*, faina de SOIA*,  emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, aroma naturala de vanilie* Biscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra maigre* (6,4%), lapte degresat*, sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Continut total de ciocolata 9.3% si de alune: 6.6%

Utilizare: se consuma ca atare

Origine: Agricultura UE/non UE.

Alergeni: continut de lapte,soia si fructe oleaginoase.

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Certificare: IT-BIO-014, Certifcare garantat fara gluten AFDIAG FR-011-194

Produs garantat de Asociatia Franceza cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite astfel incat  produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.

Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten
Gramaj: 60g
Descriere produs: amestec 100% vegetal ce asigura o textura aerata si moale, nelipicioasa painii fara gluten. Un amestec ce asociaza psilium si guma de salcam, doua fibre folosite de milenii pentru multiplele proprietati datorate continutului de mucilagiu. Fibrele Mix Gom se umfla in prezenta apei. Perfect pentru produse de patiserie. Pentru a pregati painea, asigurati-va ca se adauga 90% din greutatea fainii in apa.
Ingrediente: psylium alb(varietate de plantan)*, guma de salcam(seva de salcam din Senegal)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: ajutor pentru faina fara gluten, amestecul se umfla in prezenta apei ajutand aluatul caruia ii da moliciune si il aereaza fara a-l face lipicios. Recomandat pentru paine aerata, tarte si patiserie
Preparare la rece: pentru a ingrosa un lichid rece (sos, smantana), Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200 ml, amestecă bine și așteaptati câteva minute până când preparatul se îngroașă.
Preparate gatite: aluat de paine, aluat de placinta siprajituri fara oua. Puneti 1 lingurita mix gom pentru 200g faina (daca reteta contine oua, 1/2 de lingurita e suficient).
Origine: Agricultura non UE. Fabricatie: Franta
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare bio: FR-BIO-01, Certificare fara gluten AFDIAG: FR-011-031
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Weight0.20.60.30.60.160.1
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g