În stoc

Detergent hipoalergenic multifunctional spray 500ml

Detergent hipoalegenic multifunctional ecologic pentru curatirea tuturor tipurilor de suprafete.

SKU: 3380380073458 Category:

Descriere

Caracteristici: detergent ecologic, , hipoalergenicusor de utilizat si dozat
Cantitate: 500ml
Descriere produs: detergent hipoalergenic multifunctional certificat ecologic, gata de utilizare pentru intretinerea bucatariei, baii si toaletelor, pardoselilor si masinii.
Formula sa hipoalergenica respecta pielea sensibila.
Acest produs de curatare nu contine azuranti optici, uleiuri esentiale sau coloranti.
– curata toate tipurile de suprafete de la podea pana la tavan
– fara conservanti de sinteza, fara parfum
– produs netestat pe animale, nu contine ingrediente animale
Ingrediente:  <5% agenti surfactanti nonionici, agenti surfactanti anionici, acid lactic, sorbat de potasiu. Contine deasemenea  apa, solvent, corector de aciditate, emolient, sechestarant, denaturant.
99,43% din ingrediente sunt de origine naturala
Utilizare:
– agitati inainte de fiecare utilizare. 2-3 pufuri pe suprafata de curatat. Curatati cu un burete sau o carpa moale. Pentru suprafetele care intra in contact direct cu alimentele, clatiti dupa curatare cu apa potabila.
– 10 ml lichid (o apasare) in 1 litru de apa pentru a curata gemurile si oglinzile
– folositi nediluat pentru a curata sobe, chiuvete, cazi, chiuvete, pereti, uși, pentru a detartra robinetele si accesoriile.
– 40 ml lichid in 10 litri de apa fierbinte pentru a curata pentru a curata pardoselile si masina
– respectati dozele recomandate pentru a proteja mediul inconjurator.
Precautii: 
– nu lasati produsul la indemana copiilor
– Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata
– Nu inghititi. In caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i produsul si eticheta sau contactati cel mai apropiat centru de control al otravirilor.
Fabricat in: Franta
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo ofera o gama completa de produse ecologice de peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

 

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert