În stoc

Detergent universal PURYFITOUT 1L

Detergent ecologic multisuprafete cu uleiuri esentiale, curata si degreseaza toate suprafetele. Miros de cimbru, eucalipt si menta. Previne formarea mirosurilor neplacute.

SKU: 3700211121187 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, potrivit pentru vegani

Cantitate: 1000ml, Capacitate: 66 de utilizari

Descriere produs: Puryfitout, un detergent concentrat multifunctional cu uleiuri esentiale, care va deveni rapid esential pentru tine! Acest complex cu uleiuri esentiale (cimbru, eucalipt, menta, camfor, cuișoare..) poate fi folosit in toata casa:

Curata si degreseaza toate suprafetele casei: pardoseli, gresie, gresie, bai, pereti, cuptoare, sobe…

Previne formarea mirosurilor neplacute si lasa un miros placut de cimbru, eucalipt si menta in toata casa.

Formula foarte concentrata: la fiecare utilizare, 2 capace(15 ml) se toarna in 6 litri de apa, ceea ce corespunde la 66 de utilizari in total!

De ce sa alegem Detergentul universal PURYFITOUT de la Fleurance Nature

Formula de concentratie mare: 1 litru corespunde la peste 400 de litri de produs diluat!

Miros placut de cimbru, eucalipt si menta

Produs certificat si etichetat Ecodetergent de catre Ecocert

Satisfactia clientilor:

99% sunt de acord ca detergentul lasa un miros placut in toata casa.

100% dintre clienti sunt de acord ca tergentul curata eficient toate suprafetele

Acest produs nu a fost testat pe animale, in conformitate cu reglementarile europene.

Acest produs este potrivit pentru vegani

Ingrediente cheie: Baza de spalare de origine vegetala, parfumuri: (hidrosoli de cimbru *, extract de curcuma *, uleiuri esentiale de eucalipt *, camfor, menta arvensis *, cuisoare si cimbru), colorant de origine vegetala.

Surfactantii sunt de origine vegetala:

> 30% apa, <5% surfactant amfoter, surfactant neionic, parfum, colorant, acid peracetic, acid citric. Contine: Eugenol, limonen, linalol.

99,99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

* 3,6% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Ecologică.

Ecodetergent certificat de Ecocert Greenlife conform standardului Ecocert disponibil la http://detergents.ecocert.com

Produs si testat in Franta

Utilizare: Pentru suprafete mici: turnati cateva picaturi de produs pe un burete sau direct pe suprafata de curatat. Se lasa sa actioneze si se clateste bine.

Pentru a dezodoriza si igieniza: cosuri de gunoi, sifoane, chiuvete si chiuvete, puneti continutul a 2 capace (15 ml) si clătiți bine.

Pentru suprafete mari: se toarna continutul a 2 capace (15ml) pentru 6 litri de apa.

Pentru a reduce impactul asupra mediului, respectați dozele recomandate de utilizare.

ATENTIE respectati precautiile de utilizare: Provoaca leziuni oculare grave. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact daca persoana le poarta si acestea pot fi indepartate cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat un medic sau un centru de control al otravirilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu inghiti. Dacă este nevoie de sfaturi medicale, pastrati recipientul sau eticheta la indemana. Neinflamabil.

Cu detergentul sau concentrat multifunctional cu uleiuri esentiale Puryfitout, Fleurance Nature este dedicata mentinerii unui interior sanatos si a unor produse de uz casnic care va respecta sanatatea si mediul inconjurator.

Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice, intretinere si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.

Marcă

Fleurance Nature

Ingrediente INCI: AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, THYMUS VULGARIS WATER*, CAPRYLYL CAPRYL GLUCOSIDE, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL*, CINNAMOMUM CAMPHORA OIL, MENTHA ARVENSIS OIL*, EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL, PERACETIC ACID, THYMUS VULGARIS OIL, CURCUMA EXTRACT*, CITRIC ACID, CHLOROPHYLLIN, EUGENOL, LIMONENE, LINALOL.

Site-ul web al Comisiei Pharmacos ofera un tabel de corespondenta intre denumirile INCI, Farmacopeea Europeana si numerele CAS.