În stoc

Pasta curatare multi-suprafete ecologica fara fosfati 300g

Pasta de curatare cu multiple utilizari indiferent de materialele curatate, elimina calcarul, degreseaza si nu zgarie suprafetele.

SKU: 3380380077074 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 300g
Descriere produs: pasta curatare cu multiple utilizari: curata, degreseaza si detartreaza toate suprafetele din casa fara zgarieturi: otel inoxidabil, ceramica, faianta, vitralii, plastic (mobilier de gradina), ferestre de seminee, linoleum, marmura, aluminiu, gresie, metal (argint, alama, aur), jante, aluminiu…
– contine un burete in interiorul cutiei
– miros natural de lamaie
– garantat fara fosfati si glicerina
Ingrediente: <5% sapun*, parfum (ulei esential de lamaie*; limonene). Contine de asemenea carbonat de calciu, apa, ulei
100% din ingrediente sunt de origine naturala
0,1% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Utilizare:
– frecati cu buretele umezit pasta de curatare aplicata pe suprafata. Clatiti cu apa si stergeti suprafata daca este necesar.
– inchideti cutia dupa utilizare. In cazul in care pasta se usuca se umezeste cu apa inainte de utilizare.
Precautii:
– nu lasati produsul la indemana copiilor
– in caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata si consultati un specialist
– in caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i eticheta produsului
Fabricat: Franta
Certificat: Ecodergent certificat prin ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta „detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert