În stoc

Detergent bio vase cu aloe vera si lavanda 1L

Detergent bio ultraconcentrat cu aloe vera si lavanda, biodegradabil, foarte economic. Curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele. Emolient, protejeaza miinile.

SKU: 3380380089039 Category:

Descriere

Caracteristici: detergent bio certificat, formula noua biodegradabila, fara uleiuri esentiale, ambalaj reciclabil, ecodetergent pe baza de ingrediente bio
Gramaj: 1000 ml
Descriere produs:
– curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele.
– delicat pentru maini
– cu ulei esential de lavanda
– fara coloranti artificiali, fara conservanti de sinteza, fara parfum
– non fitotoxic conform standard FD-U44165
– nu contine materii animale
– produs netestat pe animale
Ingrediente: >5% agenti de surfactanti anionici,agenti de surfactanti nonionici, agent de suprafata amfoter, acid lactic.
Contine deasemenea: apa, aloe vera*, clorura de sodiu, sodium lactat, ulei esential de lavanda*, linalool, ulei esential de rozmarin*
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
10% din totalul ingredientelor provin din Agricultura biologica
100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala
Flacon 100% biodegradabil
Utilizare: 1 puf(o presare, 2ml) la 5L de apa. Pentru o utilizare ecologica va recomandam sa respectati dozajele recomandate. Spalarea eficienta nu necesita spumare intensa.
Precautii:
– nu lasati produsul la indemana copiilor
– in caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata
– in caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i produsul sau eticheta
Fabricat: Franta
Certificare: ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com.
Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert