În stoc

Detergent bio vase ultradegresant cu otet si menta 1L

Detergent bio ultraconcentrat si ultradegresant pe baza de otet, parfum de menta. Foarte economic: raport 1 la 4. Curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele.

SKU: 3380380050770 Category:

Descriere

Caracteristici: detergent vase bio certificat
Gramaj: 1000 ml
Descriere produs:
– curata, degreseaza si face sa straluceasca vasele.
– cu ulei esential de menta bio*
– fara coloranti, fara parfumuri si conservanti de sinteza
– produs netestat pe animale
Ingrediente: <5% agenti de suprafata amfoteri, agenti de suprafata anionici, agenti de suprafata nonionici, <5% conservanti ( Acid lactic, Benzoat de sodiu), Sodium chlorid, Sodium lactate, Aloe vera*, Otet*, ulei esential de menta salbatica*, limonène.
Contine deasemenea: apa
* ingrediente care provin din Agricultura Ecologica
97,6% din totalul ingredientilor sunt de origine naturala; 1.2% din total ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Utilizare: 1 puf(o presare, 2ml) la 5 L de apa, doua pentru vesela foarte murdara. Pentru o utilizare economica va recomandam sa utilizati produsele de reincarcare la 1L.
Precautii:
– nu lasati produsul la indemana copiilor
– in caz de contact cu ochii claditi din abundenta cu apa curata
– in caz de inghitire consultati imediat medicul aratandu-i produsul
– contine limonene. poate declansa reactii alergice
Fabricat: Franta. Flacon reciclabil
Certificare:  detergent certificat ECOCERT Greenlife in acord cu standardul ECOCERT – referinte disponibile pe http://detergents.ecocert.com. Ecodoo este membru in proiectul “1% pentru Planeta”, donand 1% din cifra de afaceri pentru protejarea planetei. Cumparaturile dumneavoastra ajuta deja in finantarea unor proiecte de ecologizare a Planetei!
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta “detergent ecologic” certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Marcă

Ecodoo

Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile. Produse certificate Ecocert