În stoc

Tapioca – liant lejer 250g

Liant cu textura lejera pentru supe si sosuri.

SKU: 3380380021619 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, aditiv alimentar
Descriere produs: Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate. Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la un ciclu dezghet – inghet, fara a pierde structura sa gelatinoasa. Tapioca trebuie udata si apoi fiarta impreuna cu un lichid pentru a forma un gel si se adauga alimentelor inainte de preparare.
Ingrediente: fecule de manioc*(amidon extras din radacini de manioc)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: varsati preparatul intr-un lichid cald (30 g pentru 1/2 litru de lichid). Fierbeti 6-7 minute, amestecand continuu. Se obtine un preparat fin si cremos fara gust de fainoase. Se presara pe mancaruri sarate ( salate, paste fainoase, mancaruri gratinate, etc.) sau dulci (muesli). A se incorpora in preparate de panificatie (paine, briose, etc.), patiserie (prajituri, blat pentru tarta, etc.) sau in prepararea pastelor fainoase.
Alergeni: 0 Poate contine urme de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros , departe de lumina.
Tara de origine: Thailanda/India
Certificator: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor