În stoc

Tapioca – liant lejer 250g

Liant cu textura lejera pentru supe si sosuri.

SKU: 3380380021619 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Caracteristici: produse bio, aditiv alimentar 
Descriere produs: Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate. Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la un ciclu dezghet – inghet, fara a pierde structura sa gelatinoasa. Tapioca trebuie udata si apoi fiarta impreuna cu un lichid pentru a forma un gel si se adauga alimentelor inainte de preparare.
Ingrediente: fecule de manioc*(amidon extras din radacini de manioc)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: varsati preparatul intr-un lichid cald (30 g pentru 1/2 litru de lichid). Fierbeti 6-7 minute, amestecand continuu. Se obtine un preparat fin si cremos fara gust de fainoase. Se presara pe mancaruri sarate ( salate, paste fainoase, mancaruri gratinate, etc.) sau dulci (muesli). A se incorpora in preparate de panificatie (paine, briose, etc.), patiserie (prajituri, blat pentru tarta, etc.) sau in prepararea pastelor fainoase.
Alergeni: 0 Poate contine urme de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros , departe de lumina.
Tara de origine: Thailanda/India
Certificator: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor

Informații suplimentare

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Quick Comparison

SettingsTapioca - liant lejer 250g removeDrojdie de bere 175g removeCrema de migdale pentru gatit 250ml removeCocos mousse bio 500ml removeAmidon de porumb fara gluten 500g removeFulgi de drojdie de melasa 150g remove
Imagine
SKU338038002161933803800702663760030726116590154927589633803800553553380380070259
Rating
Preț
Stoc

149 în stoc

9 în stoc

50 în stoc

2 în stoc

29 în stoc

13 în stoc

Disponibil149 în stoc9 în stoc50 în stoc2 în stoc29 în stoc13 în stoc
Adaugă în coș

Descriere

Liant cu textura lejera pentru supe si sosuri.

Aport de proteine de inalta calitate pentru vegetarieni si vegani. 

Smantana vegetala bio vegana, pe baza de migdale, sursa de proteine, fara lapte, gluten, soia, ambalaj cu gura de scurgere resigilabila

Perfect pentru gatit, copturi, deserturi si preparate asiatice, produsa din miez de cocos si ulei de cocos provenit din culturi organice.

Amidon de porumb produs bio garantat fara gluten facut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Certificare AFDIAG

Produs cu o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale este un ingredient nutritiv de exceptie.

Content

Caracteristici: produse bio, aditiv alimentar 
Descriere produs: Tapioca are un gust neutru si putere de coagulare foarte mare, ceea ce o face extrem de usor de folosit ca si liant si agent de ingrosare in alimente dulci si sarate. Spre deosebire de amidonul de porumb, tapioca poate rezista la un ciclu dezghet - inghet, fara a pierde structura sa gelatinoasa. Tapioca trebuie udata si apoi fiarta impreuna cu un lichid pentru a forma un gel si se adauga alimentelor inainte de preparare.
Ingrediente: fecule de manioc*(amidon extras din radacini de manioc)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: varsati preparatul intr-un lichid cald (30 g pentru 1/2 litru de lichid). Fierbeti 6-7 minute, amestecand continuu. Se obtine un preparat fin si cremos fara gust de fainoase. Se presara pe mancaruri sarate ( salate, paste fainoase, mancaruri gratinate, etc.) sau dulci (muesli). A se incorpora in preparate de panificatie (paine, briose, etc.), patiserie (prajituri, blat pentru tarta, etc.) sau in prepararea pastelor fainoase.
Alergeni: 0 Poate contine urme de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros , departe de lumina.
Tara de origine: Thailanda/India
Certificator: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Caracteristici: Aditiv alimentar - produs raw vegan
Gramaj: 175g
Descriere produs: drojdia utilizata la fabricarea berii. Un ingredient culinar natural exceptional cu concentratie excelenta de proteine, minerale si vitamine ce reduce dezechilibrele alimentare datorate solicitarilor vietii active. Participa la fermentarea prin hranirea pe mediul nutritiv compus din malt (orz ) si hamei pe care se multiplica. La sfarsitul fermentatiei se filtreaza, se usuca si se recupereaza sub forma de fulgi pentru o utilizare usoara de zi cu zi. Bogatia mediul nutritiv pe care se dezvolta ii da o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale, fiind un ingredient nutritiv.
Pentru vegetarieni si vegani, aceasta drojdie de bere ofera proteine de inalta calitate. Este o sursa de bunastare si vitalitate datorita vitaminelor B2 , B5, B6, B9 si ajuta la reducerea oboselii. Drojdia de bere este deasemena un mijloc de mentinere a frumusetii datorita bogatiei sale in vitaminele B2, B3 si zinc. Aceste 3 elemente contribuie la mentinerea tineretii si elasticitatii pielii. Zincul continut in drojdia de bere contribuie de asemenea la mentinerea sanatatii unghiilor si parului. Drojdia de bere este de asemenea, un ingredient culinar de exceptie care reduce unele dezechilibre nutritionale induse de numeroaselor solicitari din viata noastra activa. Drojdia are o aroma specifica si un parfum distinctiv de orz si hamei.
Ingrediente: Fulgi de drojdie de bere (95%), extract de malt de orz 5%
Utilizare: drojdia de bere este si un aditiv alimentar dar si un condiment, ce poate aroma mancarurile dumneavoastra fiind folosit in salate, supe, placinte, gratinarea branzeturilor.
Recomandare consum: 3 linguri pe zi (aproximativ 15 g ) acopera 142 % din necesarul de vitamina B1, 41% vitamina B2, 27% vitamina B3, 19% vitamina B5, 12 % vitamina B6 si 113 % vitamina B9
Boli ce pot fi tratate cu Drojdia de bere
- afectiuni dermatologice, precum acnee, eczeme sau chiar psoriazis, fiind folosita ca ingredient pentru prepararea cremelor sau mastilor cosmetice.
- afectiuni gastrointestinale, precum gastrita, ulcer gastric, colita, enterocolita, constipatie sau infectii intestinale. Fiind o ciuperca, favorizeaza refacerea florei intestinale ajutand si la intarirea sistemului imunitar.
- tratatarea unor boli precum enterite, colite, diaree, ciroza, scleroza in placi, variola sau anemie
- combate afectiunile inimii, depresia si anemia. Pe durata curei trebuie sa luati cate o lingurita de drojdie de bere de trei ori pe zi, eventual dizolvata in putina apa sau ceai
- este un remediu excelent pentru persoanele care se confrunta cu anemie, cu anumite tipuri de carente nutritionale sau cu tulburari de crestere. Intr-o astfel de situatie, specialistii recomanda cure de cate 21 de zile, pe durata carora se pot lua intre doua si patru lingurite de drojdie de bere.
- in asociere cu polenul drojdia de bere este benefica in caz de afectiuni hepatice. Acest lucru se datoreaza continutului ridicat de vitamine din complexul B, care sunt esentiale pentru mentinerea echilibrului organismului persoanelor ce sufera de hepatita.
Efecte secundare: poate fi periculoasa in interactiune cu insulina sau alte medicamente si este contraindicata in caz de afectiuni renale severe. Este interzis consumul de drojdie de bere si daca ai un nivel ridicat de acid uric in organism sau esti alergic la penicilina.
Origine: Agricultura: Franta
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Continut de minerale si vitamine la 100g
Zinc: 9,9 mg
Fier : 6,0 mg
vitamina B1:10,4mg
vitamina B2: 3,8 mg
vitamina B3: 28,9 mg
vitamina B5: 7,7 mg
vitamina B6 : 1,1 mg
vitamina B9 : 1500 µg

Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia
Gramaj: 25cl
Descriere produs: produs bio vegan utilizat ca smanatana, topping simplu, incorporat pentru a ingrosa sau a deschide un sos ... Delicata si rafinata, se adapteaza la toate micile fantezii culinare sarate si dulci, o alternativa vegetala la preparatele clasice.
Partener ideal in bucatarie, smantana de migdale nu contine gluten sau soia, fara zahar*.
* contine zaharurile prezente in mod natural.
Ingrediente: apa naturala, migdale* (Spania sau Sicilia) partial degresate 6%, agent de ingrosare: caragenan, guma de xantan*.
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
Alergeni: 0
Utilizare: agitati inainte de utilizare.
Acest preparat din migdale poate fi incorporat intr-un piure de legume, in inghetata, intr-un sos sau ingrosat prin adaugarea fie de faina sau amidon din cereale (sos alb, budinci) sau galbenus de ou ( deserturi, placinte, quiche ...)
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile.
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Franta
Certificare: FR-BIO-01
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.


Caracteristici: produs bio, produs vegan
Gramaj: 500ml
Descriere produs: Cocos Mousse este o forma concentrata de pulpa(miez) de nuca de cocos si ulei de cocos. Eliminarea umiditatii ii da o consistenta de pasta cremoasa.
Uleiul de cocos se poate separa intr-un strat alb. Incalziti putin si amestecati-le impreuna. Produsa din nuci de cocos din plantatii certificate, este utilizata ca un plus adaugat felurilor de mancare si deserturilor in orice bucatarie moderna, de catre sustinatorii dietei Raw si vegetariene. Pasta de nuca de cocos este cel mai potrivit adaos la deserturi, produse de patiserie si preparate asiatice, dar poate fi consumata ca atare "direct din borcan".
Acest produs bio poate fi utilizat de catre persoane ce au o dieta vegetariana, vegana.
Aroma originala, exotica, dulce si sarata este perfecta pentru bucataria asiatica si produse de patiserie si deserturi.
Beneficii:
- nu contine substante chimice, aditivi artificiali, agenti de umplere si amelioratori de aroma
- este bogata in acizi grasi polinesaturati, in special acid lauric si ulei MCT
- contine cele mai importante vitamine si oligoelemente
Ingrediente: 100 % nuca de cocos* provenita din culturi organice
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Certificare: PL-EKO-03
Utilizare: poate fi folosita pentru: - prepararea de sosuri aromatice sau ca substitut pentru alte grasimi
- perfect pentru gatit, copturi, deserturi si preparate asiatice
Conditii de pastrare: pastrat la temperatura camerei, protejat de razele soarelui si de umiditate. Dupa deschiderea borcanului va recomandam sa-l consumati in timp de cel mult 3 luni de zile, cu conditia sa-l depozitati in spatiu racoros si uscat. Uleiul de cocos se poate separa intr-un strat alb. Aceasta nu afecteaza calitatea produsului fiind un proces absolut normal. Incalziti putin si amestecati-le impreuna.
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: liant excelent, poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor
Ingrediente: amidon de porumb*
*ingredinte provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Amidonul de porumb contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor si este deasemenea este un liant excelent la creme, budinci, etc.
Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare .
Origine: Agricultura Austria. Fabricat in Franta
Alergeni: 0. Produs bio garantat fara gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: FR-BIO-01
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).

Caracteristici: produs natural, aditiv alimentar
Gramaj: 150g
Descriere produs: Aceasta drojdie este crescuta pe melasa care este o sursa suplimentara de energie pentru drojdie. Bogatia mediul nutritiv pe care se dezvolta ii da o concentratie unică de proteine, vitamine si minerale rezultand un ingredient nutritiv.
Pentru vegetarieni si vegani, acesta ofera proteine de inalta calitate, fiind si o sursa de bunastare si vitalitate vitaminele B1, B2, B5, B6, B9 reducand oboseala
Este un atu pentru frumusete continand vitaminele B2, B3 si zinc. Aceste trei oligoelemente contribuie la mentinerea pielii normale, a parului si a unghiilor.
Drojdia este deasemenea un ingredient culinar exceptional ce contribuie la reducerea dezechilibrelor alimentare cauzate de numeroasele solicitari ale vietii active.
Ingrediente: drojdie (93%) din extract de malt de orz
Utilizare: Cu gustul sau usor fainos, aceasta drojdie dulce adauga o aroma placuta felurilor de mancare. Se pudreaza pe salate si se incorporeaza in multe preparate.
Mod de utilizare: 3 linguri pe zi (aproximativ 15 g) acopera 450% din vitamine necesar B1, vitamina B2 în 34%, 17% vitamina B3, vitamina B5 20%, 26% vitamina B6 si 65 % vitamina B9
Recomandari de servire:
- in piureul de cartofi
- in loc de branza si unt,
- in mamaliga,
- pe popcorn,
- pe paste,
- ca si condiment, pentru a intensifica gustul mancarii,
- pe salate sau pentru a prepara sosuri pentru salate.
Alaturi de migdale pisate poate forma un “parmezan” vegan.
Alergeni: contine gluten
Continut de vitamine si minerale la 100g:
vitamina B1: 33mg
vitamina B2: 3.2mg
vitamina B3: 18.0mg
vitamina B5: 8.0mg
vitamina B6: 33mg
vitamina B9: 2200µg
Fier: 2.5mg
Zinc: 5.7mg
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Fabricatie: Franta
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Weight0.30.250.30.60.60.275
DimensionsNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplicăNu se aplică
Additional information
Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Fier

Valoare energetica la 100g

Grasimi

Carbohidrati

Proteine

Sare

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sodiu

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g