Stoc epuizat

AGAR AGAR fulgi 25g

Agar agar este un gelifiant vegetal natural, fara arome, obtinut din alge rosii, certificat bio, fara gluten. Excelent pentru prepararea jeleurilor sau a aspicului

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 8018699020836 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, bogat in fibre
Gramaj: 25g
Descriere produs: agar agar este o selectie de alge rosii (Gelidium, Gracialaria) cu putere de gelifiere si aroma neutra, excelenta pentru prepararea jeleurilor de desert sau aspicului. Necesita o gatire scurta in apă si odihnă ulterioara la temperatura camerei sau la frigider. Agar Agar este bogat in fibre (90g la 100g produs)
Probios va propune o linie completa de alge marine organice certificate, recoltate manual în Europa – coasta Galiciana) si deshidratate la temperaturi scazute: alge wakame, alge dulse, alge nori, agar agar sau amestec de alge.
Ingrediente: *Polizaharida naturala de origine vegetala obtinuta din alge rosii (Gelidium, Gracialaria).
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste.
Origine: Agricultura UE (coasta Galitiei – Golf Biscaya)
Produs in UE
Certificare: E5-ECO-022-GA
Preparare: Necesita o gatire scurta in apa si odihna ulterioara la temperatura camerei sau la frigider.
Folositi 2g pentru dulceturi (la 1kg de indulcitor+fructe+lichid).
Utilizati 4g pentru jeleuri si deserturi cu fructe (la 600g de indulcitor+fructe sau legume+lichid).
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.

Informații suplimentare

Valoare energetica

758Kj sau 182 Kcal

Fibre

90g

Sare

2,2g/ 0,68g produs hidratat

Marcă

PROBIOS

Probios Italia producator italian bio din 1978, va ofera alimente bio de inalta calitate certificate BioAgricert  de la produse garantate fara gluten, certificate bio, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti pina la alimente cu preparare rapida pe baza de orez, paste, cus cus, faina, maioneza, masline, ulei, sosuri, sare de Hymalaya, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina. 100 din aceste produse pot fi cumparate acum de pe acest site. Profesional Tip Consult este distribuitor exclusiv pentru Romania al acestor produse.