În stoc

Zahar integral din trestie de zahar 1Kg

Zahar integral tip Rapadura – un indulcitor traditional obtinut fara rafinare, concentrat bogat in minerale este folosit in cantitati mici in prepararea de deserturi, ideal pentru patiserie datorita granulozitatii.

SKU: 3380390900300 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: zahar integral din trestie de zahar obtinut prin uscarea sucului din trestie fara rafinare este concentrat si foarte bogat in minerale si oligoelemente. Ideal pentru patiserie datorita granulozitatii sale.
Ingrediente: suc pur din trestie de zahar* uscat in mod natural
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Utilizare: parfumeaza agreabil lactatele si deserturile. Textura sa granulata favorizeaza utilizare in patiserie dar intotdeauna in cantitati mici, pentru ca e concentrat si pentru a nu inchide prea mult preparatele din cauza aspectului sau maro. A se pastra in loc uscat departe de lumina.
Alergeni: 0
Tara de origine: Costa Rica
Certificator: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor