În stoc

Zahar brun din trestie de zahar 1Kg

Zahar brun din trestie – perfect pentru indulcirea produselor de patiserie, deserturi si a bauturilor calde. Aroma de caramel, apreciat pentru gratinarea tartelor.

SKU: 3380390800143 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio,
Gramaj:1000g
Descriere Produs: Zahar brun nerafinat. Nerafinarea acestui produs permite pastrarea bogatiei sale naturale in saruri minerale. Aroma de caramel il face perfect pentru a pudra produsele de patiserie si a gratina tartele.
Ingrediente: suc de trestie de zahar, cristalizat*
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Utilizare: indulcirea produselor de patiserie, a deserturilor si a produselor lactate. A se pastra intr-un loc uscat fara lumina.
Alergeni: 0
Tara de origine: Agricultura non UE
Certificator: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor