În stoc

Faina de hrisca 500g

Faina bogata in fibre si proteine, cu calitati nutritive deosebite, utilizata la producerea de turte bretone sau paine (in amestec cu faina de grau).

SKU: 3380390121408 Category:

Descriere

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 500g
Descriere produs: faina macinata in Franta, foarte bogata in fibre si proteine
Ingrediente: hrisca integrala*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: in panificatie , este folosita cel mai adesea in amestec cu faina de grau pentru a imbogati din punct de vedere nutritiv painea. Fara alte adaosuri este utilizata in fabricarea de turte bretone.
Alergeni: poate contine urme de gluten si lupin
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura Franta
Certificare: FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor