Stoc epuizat

Faina alba de grau T65 1Kg

Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline … ).

Anunță-mă când produsul revine în stoc

SKU: 3380390126304 Category:

Descriere

Caracteristici: produse bio
Gramaj: 1000g
Descriere produs: faina ideala pentru patiserie, paini usoare si patiserie fina tip Viennoiserie. Faina patiserie de origine Franta este obtinuta prin procedeul de macinare Borsa (cu pietre de moara), care permite pastrarea cat mai intacta a tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Procedeele conventionale elimina partea externa a bobului si odata cu aceasta o mare parte din nutrienti.
Tipul unei faini caracterizeaza continutul de minerale al acesteia. In functie de aceasta i se atribuie o cifra de la 45 la 150. Cu cat numarul este mai mare cu atat faina este mai inchisa si mai bogata in minerale.
Ingrediente: grau moale macinat*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica echitabila. Informatii suplimentare pe www.Biopartenaire.com
Recomandari de utilizare: faina patiserie se utlizeaza de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine de masline .. ) Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Franta
Certificator: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor