În stoc

Drojdie maia de grau 85g

Drojdie de tip maia din grau.

SKU: 3380380070846 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs natural
Gramaj: 85g
Descriere produs: drojdie tip maia de grau provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. Drojdiile maia Priméal prezinta toate calitatile necesare: aroma, gust, textura, timp crescut de pastrare a painii, toate acestea completate de garantia cresterii aluatului.
Ingrediente: maia de grau 100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata,
78% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica
Recomandari de utilizare: amestecati 21 g de drojdie de grau cu 500 g de faina , cu sare (20 g / kg de faina) si cu apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute.Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Ideal pentru blatul de pizza. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.
Alergeni: contine gluten
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Franta
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Fibre

Valoare energetica la 100g

Marcă

PRIMEAL

Creat in 1989, Primeal este un brand extrem de creativ bazat integral pe vegetal si bio si se remarca prin cateva repere importante: – descoperirea si lansarea produsului Quinoa in Franta si in Europa– introducerea Quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organic:– descoperirea si lansarea produsului quinoa in Franta si in Europa– introducerea quinoa ca ingredient intr-o multitudine de produse– prima drojdie deshidratata– primele amestecuri echilibrate cereale-legume– primele paste parfumate natural– gama de paste pentru copii: nutritive si pline de inventivitate– producerea de preparate pentru paine organica– reabilitarea si valorificarea consumului de castane– produse traditionale si concepte noi, adaptate noului stil de viata al oamenilor