Faina este unul din alimentele de baza cele mai folosite in traditia romaneasca. Puteti alege dintr-o mare varietate de fainuri bio si amestecuri de faina bio gata preparate pentru paine sau patiserie precum si alte ingrediente necesare in panificatie precum drojdie maia bio sau semintele pentru paine.
Afișez toate cele 9 rezultate
-
Faina integrala de grau T150 1Kg
Faina integrala foarte bogata in fibre utlizata de preferinta pentru panificatie sau pentru prepararea painii integrale.
Promotie valabila in limita stocului disponibil
-
Drojdie maia de spelt 100g
Produs de tip maia din spelt – stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.
-
Faina alba de grau T65 1Kg
Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline … ).
-
Faina alba de grau T55 – pentru patiserie 1Kg
Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.
-
Faina de hrisca 500g
Faina bogata in fibre si proteine, cu calitati nutritive deosebite, utilizata la producerea de turte bretone sau paine (in amestec cu faina de grau).
-
Faina de lupin 500g – faina proteica 40% proteine
Faina de lupin certificata ecologic, continut foarte bogat de proteine si fibre, poate inlocui oul in diferite produse
- fara amidon
- fara gluten in mod natural
-
Faina de naut bio 500g Primeal
Faina de naut certificata ecologic
- sursa de proteine si fier
- fara gluten
- utilizata la prepararea dulciuri, placinte, choux, pizza, sosuri
-
Faina integrala de spelt 500g
Faina de Spelt (Alac) macinat cu pietre de moara, contine proteine si fibre si poate inlocui total sau partial faina de grau in paine sau panificatie. Speltul este un stramos al graului.
-
Faina integrala 5 cereale 1Kg
Faina din 5 cereale bogata in fibre si proteine ideala pentru prepararea painii rustice tip „paine de tara”.