Faina este unul din alimentele de baza cele mai folosite in traditia romaneasca. Puteti alege dintr-o mare varietate de fainuri bio si amestecuri de faina bio gata preparate pentru paine sau patiserie precum si alte ingrediente necesare in panificatie precum drojdie maia bio sau semintele pentru paine.

Afișez toate cele 13 rezultate

  • Faina integrala de grau T150

    Faina integrala de grau T150 1Kg

    Faina integrala foarte bogata in fibre utlizata de preferinta pentru panificatie sau pentru prepararea painii integrale.

    Promotie valabila in limita stocului disponibil

  • Amestec organic pentru paine de tara 500g

    Amestec bio special pentru prepararea painii de tara cu aroma si gust inconfundabil dat de hrisca si taratele de ovaz din compozitie.

  • Amestec pentru paine din 5 cereale 1Kg

    Rustic si parfumat acest amestec este potrivit pentru a crrea o paine de tara

  • Drojdie maia de grau 85g

    Drojdie maia de grau 85g

    Drojdie de tip maia din grau.

  • Faina de porumb 500g

    Faina de porumb bio folosita in realizarea de tacos, clatite. si pentru prepararea pestelui.

  • Drojdie maia de spelt 100g

    Produs de tip maia din spelt – stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica.

  • Faina alba de grau T55 – pentru patiserie 1Kg

    Faina produsa cu pastrarea tuturor nutrientilor continuti in bob si mai ales in partea exterioara. Utilizata mai ales pentru pentru preparate cu textura lejera si pufoasa: briose, clatite, sufleuri.

  • Faina alba de grau T65

    Faina alba de grau T65 1Kg

    Faina alba de grau utlizata de preferinta pentru copturi, produse de patiserie si specialitati de paine (paine cu masline … ).

  • Faina de lupin bio 500g

    Faina de lupin 500g

    Faina de lupin certificata ecologic, continut foarte bogat de proteine, poate inlocui oul in diferite produse, fara amidon, fara gluten in mod natural.

  • Faina de hrisca 500g

    Faina de hrisca 500g

    Faina bogata in fibre si proteine, cu calitati nutritive deosebite, utilizata la producerea de turte bretone sau paine (in amestec cu faina de grau).

  • Faina integrala de spelt 500g

    Faina de Spelt (Alac) macinat cu pietre de moara, contine proteine si fibre si poate inlocui total sau partial faina de grau in paine sau panificatie. Speltul este un stramos al graului.

  • Faina integrala 5 cereale 1Kg

    Faina din 5 cereale bogata in fibre si proteine ideala pentru prepararea painii rustice tip “paine de tara”.

  • Faina de naut proteica, certificata bio

    Faina de naut bio 500g Primeal

    Faina de naut certificata ecologic

    • sursa de proteine si fier
    • fara gluten
    • utilizata la prepararea dulciuri, placinte, choux, pizza, sosuri.