Descriere
Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten,
Gramaj: 350g
Descriere produs: amestec bio ideal pentru preparare blat de pizza in numai 5 minute. ajunge pentru 3 blaturi de 25cm diametru
Caracteristici produs:
– aluat fin si neted, gata în 5 minute
– 1 plic = 3 pizza
– mai multe variante posibile: focaccia, calzone, crackers
– baza de cereale : faina de orez + faina de naut
Ingrediente: faina de orez alba* , faina de orez semiintegrala*, amidon de tapioca*, faina de mazare*, praf de copt* (amidon de porumb*, tartrat de potasiu , bicarbonat de sodiu), Mix’Gom * (psyllium blond*, guma de acacia*), drojdie de bere uscata si devitalizata de hrisca* si de quinoa*, sare de mare.
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Utilizare: Metoda de preparare pentru o pizza :
Ingrediente: 120 g Amestec pentru pizza + 11 cl de apa calda + 1 lingurita ulei de masline 1 lingurita suc de lamaie
Se prepara blatul:
Se amesteca ingredientele in ordinea de mai sus, adaugand treptat pana la omogenizare.
Se framanta pana cand aluatul este neted si usor lipicios.
Se pune aluatul intre o foaie de copt si o folie de plastic, apoi intindeti cu sucitorul.Aceasta tehnica impiedica aluatul sa se lipeasca
Dupa indepartarea foliei adaugati umplutura si apoi coaceti 20-25 minute in cuptor incalzit la 210°C.
In cazul în care umplutura este umeda (legume apoase, etc), aveti posibilitatea de a precoace aluatul 10 minute inainte de a adauga garnitura.
Alergeni: garantat fara gluten
Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Tara de origine: Agriculture UE/non UE
Termen valabilitate optima (BBD – best before date): 12 luni
Certificator: FR-BIO-01
Certificat fara gluten: AFDIAG FR-011-115
PRIMÉAL – una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare