În stoc

Bio Super Mix Pre-antrenament 300g

Amestecul 100% natural si organic vegetal SUPER PREWORKOUT din 9 ingrediente naturale ecologice contine intr-o lingurita 85 mg de cofeina din ceai maté, ceai verde si guarana, combustibil de cea mai buna calitate pentru performanta fizica.

SKU: 5906395147786 Categories: ,

Descriere

Caracteristici: produs bio, pulberi organice, vegan
Gramaj: 300g
Descriere produs: Amestecul 100% natural si organic vegetal SUPER PREWORKOUT contine intr-o lingurita 85 mg de cofeina din yerba maté, ceai verde si guarana, precum si furnizarea unui combustibil de cea mai buna calitate pentru performanta fizica. Formulat si creat pentru consum inainte de antrenamente fizice.
Nimic chimic, doar putere naturala!
Ingrediente: maca*, ceai yerba mate* 30%, zahar de cocos*, guarana*, matcha*, apa de cocos*, baobab*, spirulina*, acerola *
* ingrediente provenite din Agricultura Organica
Toate produsele incluse in SUPER PREWORKOUT sunt certificate organic .
Origine: Agricultura eco Non UE
Produs in Polonia
Alergeni: produsul poate contine nuci si gluten
Certificare: PL-EKO-03
Utilizare: se amestecă intr-un shake 1 masura de super preworkout cu lapte, iaurt , bautura vegetala sau suc, sau se poate adauga la cereale, deserturi si salate. Recomandare: folositi in loc de lichid apa de cocos Cocosa (creste hidratare rapida si sanatoasa fiind un isotonic natural.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa utilizare inchideti si pastrati la loc uscat.
Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Informații suplimentare

Grasimi (lipide)

Carbohidrati (glucide)

Proteine

Sare

Valoare energetica la 100g

Marcă

Diet-Food